Image
Image
6455
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew2406.jpg

VINA DORNBERG, DORNBERK

Zalošče 29 D , Dornberk, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Davorin Slejko je vinar z dušo in telesom. Rojeni Zaloščan že od malih nog raste z vinom, profesionalno pa se je njegova vinska pot začela leta 1982.

Z blagovno znamko Vina Dornberg se predstavlja od leta 2005 in od takrat več kot uspešno nastopa tako na slovenskem kot tudi na mednarodnem tržišču. 100.000 litrov letne pridelave kakovostnih in vrhunskih vin avtohtonih in svetovnih sort, Davorin pridela skupaj s kooperanti.

Številne nagrade so samo eden od pokazateljev vrhunske kvalitete vin Vina Dornberg.

Vinorodna dežela Primorska se lahko ponosno postavi s širnimi okoliši, ki vsak po svoje prispevajo k odličnim potezam značaja primorskih vin. V srcu enega od njih, Vipavskega, se je pred desetimi leti pogumno postavila na noge zasebna vinarska družba.

V prijetni vasici Zalošče pri Dornberku, obdani z vinogradi, na eni strani dvignjeni nad reko Vipavo, z druge strani pa zavetniško zaščiteni z obronki Krasa, trta lepo uspeva. Kamninsko podlago sestavlja fliš ter menjajoče se plasti peščenjaka in laporja, ki hitro preperevajo. Tako nastaja debela prst, bogata z minerali. Milo submediteransko podnebje, ki se v teh krajih kaže z obilico sonca in dovolj padavinami, se tu srečuje z ostrimi zobmi burje...

Blagovna znamka VINA DORNBERG je ena prvih, ki temelji na znanju in dragocenih izkušnjah. Z vrhunskimi vini je kmalu našla pot do poznavalcev in ljubiteljev žlahtne kapljice. S sodelovanjem na ocenjevanjih in sejmih redno potrjuje svojo naravnanost k ustvarjanju visoko kvalitetnih in vrhunskih vin.

Svojo prepoznavnost utrjuje na različnih prireditvah, pri katerih nastopa tudi v vlogi pokrovitelja. Posebne pozornosti so že bili deležni slovenski kajakaši, smučarji, skakalci, novinarji, gostinci, turistični delavci in mnogi drugi.

Vrhunska vina VINA DORNBERG naročajo gostje številnih uglednih restavracij in hotelov na Goriškem, Gorenjskem, Štajerskem in v Ljubljani.   

Če želite več informacij, ste toplo vabljeni, da obiščete našo spletno stran.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Zalošče 29 D , Dornberk, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Vina Dornberg, predelava in trgovina d.o.o.
Davčna št.:
74598279
Kontaktna oseba:
Davorin Slejko
Telefon:
+386 (0)5 3017688
E-mail:
info@vinadornberg.si
Faks:
+386 (0)5 3017687
Certifikat