Image
Image
11344
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew76792.jpg

GOSTILNA BRIGADIR MARIBOR Priporočamo

Za Kalvarijo 65, 2000 Maribor, Podravska
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

GOSTILNA VINSKA KLET BRIGADIR

Preizkusite našo okusno in bogato sestavljeno jed, ki združuje tradicionalne okuse in pripravo. Na jedilniku boste našli krvavico, pečenico in pečenko, vse skupaj pa je dopolnjeno z dišečim fižolom in krompirjem, ki ga obogatimo s hrustljavimi ocvirki. Poleg tega pa ne smemo pozabiti na okusno kislo repo in zelje, ki jedi dodata svežino in pikantnost.

Za ljubitelje mesa priporočamo krvavico, pečenico in pečenko, ki jih postrežemo s priljubljenim prilogama – fižolom in krompirjem. Kuhinjski mojstri bodo poskrbeli, da bodo ocvirki, ki lepo zaokrožijo okuse, ravno prav hrustljavi. Tako bo vsak grižljaj pravo kulinarično doživetje.

Seveda pa naša ponudba ne izključuje tudi odličnih alternativ za tiste, ki prisegajo na bolj mesne užitke. Med najbolj priljubljene izbire sodi pečena telečja krača, pripravljena po posebnem receptu, ki zagotavlja sočnost in nežnost mesa. Ob krači se odlično poda pečen krompir, ki se zlato rjavo zapeče in razvaja s svojim okusom.

Če pa želite uživati v tradicionalnih okusih, vam priporočamo, da ob jedi poskusite tudi kislo repo in zelje. Sveža in rahlo pikantna zeljnata solata bo popestrila jed ter poskrbela za osvežitev okusa.

Pridite in se prepričajte sami – naša kuhinja je pripravljena zadovoljiti še tako zahtevne gurmane. Prepustite se edinstveni kombinaciji okusov, ki vas bo navdušila in vas vabila, da se k nam vrnete znova in znova.

Četrt stoletja stara ureditev vinske kleti Za Kalvarijo odseva neverjetno pristnost in se lepo staplja z okoliško vinsko trto. Pod oboki, vam poleg izbranih vin slovenskih vinorodnih okolišev in kakovostnih domačih odprtih vin, prijazno ponudimo okusne jedi iz domače kuhinje.

V prelepem okolju in prijetni družbi se ob dobri hrani podajte na zanimivo pot spoznavanja žlahtne kapljice.

Prihajajo hladnejši dnevi in z njimi so povezane tudi koline. V Vinski kleti Brigadir smo pričeli s ponudbo domačih kolin (krvavica, pečenica, pečenka, fižol in krompir zabeljena z ocvirki, kisla repa in zelje), odlična je tudi pečena telečja krača s pečenim krompirjem ter prekajena svinjska krača. Vsak dan pa vas vabimo tudi na okusen bograč!

V vinski kleti s tradicijo 250 let vam ne ponujamo le izvrstnih vin, temveč tudi okusno domačo hrano, od krač, bograča, telečje obare, jote, prebranca s pivsko klobaso, pečenice s kislim zeljem in telečjega zrezka do pozimi priljubljenih domačih kolin. Težko se boste uprli tudi jabolčnemu zavitku in gibanici. Prav tako pa imamo v ponudbi malice.

S prijazno postrežbo v prijetnem okolju vas ob okusnih jedeh popeljemo na zanimivo pot spoznavanja žlahtne kapljice. Ponujamo vina slovenskih vinorodnih okolišev in kakovostna domača odprta vina.

Občasno odmeva v naši kleti živa glasba, posebej živahno pa je na martinovanju!


Vir: Povezava

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Za Kalvarijo 65, 2000 Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
VINSKA KLET ZA KALVARIJO PETER BRIGADIR S.P.
Davčna št.:
56892683
Naslov:
65 Za Kalvarijo, Maribor 2000
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0411 8011 0284 323 (odprt 30.6.2002, NOVA KBM d.d.)
Odgovorna oseba:
Peter Brigadir
Kontaktna oseba:
Peter Brigadir
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 628 676
Telefon:
+386(0)2 2508510
E-mail:
peter.brigadir@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
VINSKA KLET ZA KALVARIJO PETER BRIGADIR S.P.
Naslov:
65 Za Kalvarijo, Maribor 2000

Socialno omrežje

Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
Zaprto
Torek
Zaprto
Sreda
Zaprto
Četrtek
Zaprto
Petek
10:00 - 22:00
Sobota
10:00 - 22:00
Nedelja
10:00 - 17:00