Image
Image
8745
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew41021.jpg

VINSKI HRAM - VINOTOČ MIRAN ERNIŠA

Suhi vrh 131, 9208 , Fokovci, Pomurska

Galerija slik

Predstavitev

Vinotoč in vinski hram Erniša leži v neposredni bližini termalne oaze – Moravskih Toplic. Ljubitelji tradicionalne prekmurske suhomesnate hrane in vrhunskega vina nas najdete na Jelovškovem bregu nad Tešanovci, znanem po dobrem vinu.

Vinotoč obdan z trtami in čudovitim gozdom vam bo ponudil nepozabne kulinarične užitke. Vašo mizo bomo obložili z domačimi dobrotami – več vrstami vina, žganja, sokovi, prekmursko šunko, suhimi mesninami, domačo zelenjavo in namazi. Naša vina, ki jih v času zorenja pod budnim očesom spremlja gospodar Miran dosegajo številne zlate in srebrne medalje v Sloveniji in tujini. Domače mesnine so že večkrat pometle z konkurenco, zato smo pravi naslov za tiste ljubitelje hrane, kateri cenijo vrhunsko kvaliteto in postrežbo.
 
Družina Erniša je vpeta v pridelavo vina že 4. generacijo. Naši vinogradi so skrbno obdelani, zato v vinski kleti nikdar ne manjka vrhunske kapljice, na katero smo zelo ponosni. Vsak popotnik se vedno znova vrača med nas, saj ga naše gostoljubje in domačnost vabita k nam. Pridite še vi in bodite del te zgodbe.

Ponudba: Pri nas strežemo tradicionalne suhomesnate prekmurske jedi in domače sladice. Naša "prekmurska šunka" je bila večkrat nagrajena z zlatomedaljo,zato velja za ponos naše hiše. Pridite in ocenite jo tudi vi.

Vinskakarta: Chardonay,Sivi pinot, Kerner, Renski rizling, Traminec, Rumeni muškat, Cuve - odprto vino

ODPRTO: PETEK 16:00 - 24:00, SOBOTA 14:00-24:00, NEDELJA 14:00 - 22:00 (po dogovoru možno tudi druge dni)

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Suhi vrh 131, 9208 , Fokovci, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Vinotoč Erniša
Davčna št.:
22539352
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 RS
 MK
Mobitel:
+386(0)31 621 111
Telefon:
+386(0)2 54812 47
E-mail:
ernisa.aljosa@gmail.com
Certifikat