Image
Image
5249
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew11872.jpg

VITALIUM, SLOVENSKA BISTRICA

Kraigherjeva 6 , Slovenska Bistrica, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Vitalium je zobotehnični laboratorij, ki izdeluje zobno protetiko (fiksne in snemljive protetične nadomestke). Pri nas dajemo največji poudarek predvsem fiksni protetiki (porcelan – zobni mostički, zobne krone). Izdelava je sicer zahtevnejša, polna različnih rešitev in poti, vendar nam to predstavlja velik izziv.

Kakovostni zobni nadomestki - dolgoročna naložba za vse življenje - tako za zdravje, kot estetski videz.

Najbolj opazna stvar na obrazu je prav gotovo nasmeh, ki razkrije sijoče, zdrave in bele zobe. Zdravi zobje in dlesni v ustni votlini so pravzaprav odsev našega zdravja.
Ker pa vsi nimajo te sreče, da bi se lahko pohvalili z zdravimi in lepimi zobmi, so tukaj tako zobozdravniki, kakor tudi mi, zobotehniki, ki vam lahko pomagamo zopet do sproščenega in lepega nasmeha.

Zato vam ponujamo možnost, da se v primeru, ko imate težave z zobmi, obrnete na naš zobotehnični laboratorij Vitalium in uredili vam bomo termin v eni izmed zobozdravniških ordinacij, s katerimi sodelujemo. (Mariboru, Slov. Bistrici, Slov.Konjicah ali Celju).

Ponujamo tudi storitev popravila zlomljenih očal.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Kraigherjeva 6 , Slovenska Bistrica, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Vitalium, zobotehnični laboratorij, Papotnik Sebastijan s.p.
Davčna št.:
31582788
Mobitel:
+386 (0)31 367 894
E-mail:
infos@vitalium.si
Certifikat