Image
Image
4456
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3967/skerca_logo-1647255518.png

ZELENI TEPIH TRAVNA RUŠA

Ščurki 2, 1311 Turjak, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Zaradi ljubezni do rastlin in lepega okolja, sem že od nekdaj rad urejal okolico domačih hiš. Čez čas sem se z željo po novem izzivu, kreativno lotil tudi vrtov svojih sosedov, prijateljev, znancev. Vedno sem si želel, da bi bila moja služba nekako povezana z mojim konjičkom – vrtnarstvom. Tako je torej nastala ideja o lastnem podjetju z glavno dejavnostjo urejanja okolja.
Študiral sem na strojni fakulteti vendar sem se zaradi velike ljubezni do rastlin in estetskega občutka do okolice, preusmeril v vrtnarstvo in hitro osvojil osnove dela z rastlinami. Ker pa so v mojem delu zelo pomembna inovativnost, sveže ideje in stik z okoljem znanje dan za dnem nadgrajujem in dopolnjujem.

Podjetje zaposluje dva redno zaposlena delavca, ob sezonskih konicah pa poiščemo še dodatno pomoč. Dobro sodelujemo tudi z drugimi vrtnarji in si tako medsebojno pomagamo.

Že od samega začetka sodelujemo z dobavitelji, ki proizvajajo oziroma uvažajo le kvalitetna vrtnarska sredstva, pripomočke ter materiale. Poudarek je vedno na kvaliteti rastlin, saj je nesmiselno saditi in urejati okolico z rastlinami, ki niso prilagojene našim rastnim pogojem. Velikokrat se dogaja, da konkurenčna podjetja ne dajo toliko na kvaliteto, zato so njihove storitve morda ugodnejše, vendar velikokrat tudi zelo kratkotrajne.

OBREZOVANJE DREVES PO VREMENSKI UJMI
Imate poškodovano drevo zaradi žleda ali ujme, ki nas je doletela?
10% popust na naše redne cene.

Privoščite si profesionalno urejeno okolico z Vrtnarstvom Skerca!

Načrtovanje vrta: od ideje do vaše zasebne zelene oaze

Čudovito urejen, negovan in okusno zasajen vrt je v ponos vsakemu lastniku hiše. Vrt velikokrat nastaja spontano – posejemo travo, posadimo drevje, običajno sadno, zasadimo kakšen grm, rože in v gredah rastejo zelenjava in zelišča …Vendar pa tako ustvarjen vrt najpogosteje ni videti tako izjemno kot v katalogih, v arboretumu ali morda pri sosedu. Da bi izdelali prefinjen, salonski videz, je potrebno predhodno strokovno načrtovanje vrta.

Urejen vrt – vaš ponos
Urejanje vrta je zahtevno delo, ki zahteva veliko pozornosti, znanja in truda. Da lahko sledimo želenemu videzu vrta in ga razvijamo tako, da bo v popolnem soglasju z našimi željami in okolico, moramo v vrt investirati ogromno časa, si priskrbeti ustrezno vrtnarsko opremo in stroje, pri tem pa seveda upoštevati časovne termine, ki jih zahtevajo posamezne rastline.

Če je vaš vrt vedno manj podoben vašemu sanjskemu vrtu, torej rastline ne rastejo, opažate škodljivce, trato prerašča plevel … je čas, da svoj vrt prepustite profesionalcem, da bo znova zažarel v vsej svoji lepoti.

Obrezovanje dreves: z malo truda, a veliko znanja do lepo oblikovanih dreves in bogatega pridelka

Ko začnejo prvi sončni žarki greti zemljo in zima prepuščati mesto pomladi, se začnejo počasi iz zimskega spanja prebujati vrtovi. Za njihove lastnike je to signal, da je treba drevesa pripraviti na toplo sezono in jim omogočiti optimalno rast in razvoj – in prvo je na vrsti obrezovanje.

Redno vzdrževanje trave – pot do lepe trate

Ali vam vzdrževanje vaše trate jemlje preveč časa, zelene žametne preproge pa kar od nikjer? Čeprav se na prvi pogled zdi, da trava raste sama od sebe in jo je treba samo kositi, temu ni tako. Poleg rednega zalivanja in košenja je treba skrbeti še za ustrezno gnojenje, prezračevanje, po potrebi dosetev trave, odstranjevanje plevela in mahu … Lepa, gosta, enakomerno zelena trata namreč ni naključje, ampak plod rednega, strokovnega vzdrževanja. Če je vaša trata polna filca, plevela, maha ali celo plesni, je vedno bolj rumenkaste barve in neenakomerno porasla, je čas, da svojo trato prepustite vrtnarjem.

Travni tepihi-TRAVNA RUŠA

Želite čez noč postati ponosni lastnik lepe trate okoli hiše, parkirišča ali vašega podjetja? Lahko vam pomagamo. V podjetju Skerca vam hitro in strokovno položimo travni tepih. Teren pregledamo, sestavimo ponudbo in kasneje profesionalo opravimo storitev za katero ste se odločili. Travni tepih lahko položimo od spomladi do pozne jeseni. S hitrim učinkom ozelenitve okolice bodo sosedje zavistni, vi pa ponosni na vašo zelenico. Lepa trava in urejen vrt je znak skrbnega lastnika, ki da nekaj na kvaliteto življenja.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ščurki 2, 1311 Turjak, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Vrtnarske Storitve Skerca Tom Tomaž Starc S.P.
Davčna št.:
83334599
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 3500 1000 0511 490 (odprt 12.2.2013, BKS BANK AG)
Odgovorna oseba:
Tomaž Starc
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)70 695 544
Mobitel:
070695544
E-mail:
tomaz@skerca.si
Certifikat
Naziv:
Vrtnarske Storitve Skerca Tom Tomaž Starc S.P.

Kontaktne osebe

Vrtnarske storitve
Tomaž Starc