Image
Image
10982
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew23553.jpg

VRTNI CENTER, CVETLIČARNA, CVETLIČNI LONCI, SADIKE, HRANA ZA MALE ŽIVALI, KOMENDA

Suhadole 100, Komenda , , Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Sodoben Vrtni center Gašperlin je odprl svoja vrata jeseni 2006, na glavni cesti Mengeš-Komenda.Razprostira se na 6000 m2 prodajne in proizvodnje površine, kjer ponujamo širok spekter izdelkov za okrasni in uporabni vrt. Na naših prodajnih policah pa boste našli tudi številne ideje za obdarovanje ob različnih priložnostih, za različne starostne skupine in okuse vaših najdražjih.

Ponujamo vam širok asortiment zelo kvalitetnih sobnih rastlin in vse kar sodi zraven. Na zunanjem delu boste našli sezonske okrasne rastline, sadike sadja in zelenjave. Naši prijazni in strokovno usposobljeni prodajalci vam radi priskočijo na pomoč in pomagajo pri odločitvah.

Vrtni center Gašperlin je posebej znan po zelo kvalitetnih sadikah balkonskega cvetja, enoletnicah, dvoletnicah, trajnicah, krizantemah in božičnih zvezdah, ki jih proizvajamo sami, zato so rastline dobro utrjene in dolgo lepo uspevajo. Številne stranke nam zaupajo svoja korita za balkonske rastline, ki jih nasadimo in hranimo v naših rastlinjakih, da mine nevarnost slane, ko so že dovolj razraščene in cvetoče, da jih postavite na balkone in terase.

V letu 2001 smo pridobili znak SLOVENSKA KAKOVOST za vzgojo in trženje cvetja, na kar smo še posebej ponosni, zato se nenehno trudimo, da ohranimo vaše zaupanje. Strokovno se ves čas izpopolnjujemo in obiskujemo številne sejme, razstave in dneve odprtih vrat v tujini. Naš vrtni center Gašperlin pa sodeluje na slovenskem sejmu FLORA in MOS, kjer se vsako leto predstavi s svojo dejavnostjo.

Za nekatere je vrtnarjenje hobi, za druge sprostitev. Alojz in Irena Gašperlin sta svoje veselje do dela z rastlinami nadgradila v uspešno podjetje, kjer zaposlujeta 15 visoko strokovno usposobljenih zaposlenih in nekaj študentov, ki priložnostno pomagajo, ko enostavnejših del ne zmorejo sami.

Smo zastopniki za Elho in Lezhuza okrasne cvetlične lonce.

PONUDBA

Cvetličarna

- Šopki za vse priložnosti    
- Advent, Božič in Novo leto    
- Aranžmaji za vse priložnosti    
- Žalna floristika    
- Poročna floristika    
- Aranžiranje daril    
- Darilni program    
- Dan mrtvih    

Sobne rastline

- Zelene sobne rastline    
- Air so pure lončnice    
- Cvetoče sobne rastline    
- Cvetlični lonci    

Sezonske rastline

- Balkonsko in parkovno cvetje    
- Jesenske rastline    
- Božična zvezda    

Vrt in vrtičkarji

- Sadike sadja    
- Redko sadje    
- Drevnina in vrtnice    
- Trajnice    
- Semena in čebulice    
- Gnojila    
- Zaščitna sredstva    
- Zemlja    

Male živali

- Hrana    
- Dodatna oprema


UGODNOSTI

Darilo ob nakupu loncev

Če pri nas izberete lonec Lechuza ali Elho in ustrezne rastline, vam jih v dveh dneh, brezplačno nasadimo.

Brezplačna dostava

Kadar vaš nakup sobnih rastlin, drevnine in loncev, znaša več kot 300 €, vam jih brezplačno dostavimo, do oddaljenosti 25 kilometrov.


STORITVE

Oprema pisarn z rastlinami

Z rastlinami urejeni poslovni prostori govorijo o podjetju in ljudeh, ki v njem ustvarjajo. Na povsem nezavedni ravni nam sporočajo, kakšen odnos imajo zaposleni do urejenosti delovnega okolja, ki se prenaša tudi na vsa ostala področja delovanja. Številne znanstvene raziskave so potrdile, da sobivanje z rastlinami na nas blagodejno vpliva. Rastline poskrbijo za boljše počutje, ker absorbirajo škodljive snovi v zaprtih prostorih. Ljudje so ob prisotnosti rastlin bolj zdravi, doživljajo  manj stresa in delovna učinkovitost je večja.

Aranžiranje prostorov

Od nekdaj je človek znal poskrbeti za cvetje ob svečanih priložnostih, pa naj je šlo za vesele ali žalostne dogodke. Tako je tudi danes, ko cvetje obogati ambient in nadgradi priložnost, kateri je namenjeno.

Cvetje, aranžmaji iz cvetja ali rastlin, se morajo vključevati v prostor tako po barvi, obliki dekoracije, kakor tudi stilu oblikovanja. Vse te drobne detajle poznajo naši vrhunski cvetličarji in vam bodo za vsako priložnost z veseljem svetovali.

Oglasite se v  vrtnem centru Gašperlin, na cvetličarskem oddelku, vsaj teden ali dva pred dogodkom, za katerega potrebujete šopek, aranžma iz cvetja ali nasad. Skupaj bomo našli rešitev, ki bo ustrezala vašim pričakovajem in našim sposobnostim. Kadar gre za velik prostor, ki ga ne poznamo, je dobro, da si ga skupaj ogledamo in pripravimo načrt.

Za večje priložnosti in posebne želje bomo cvetje ali lončnice naročili v naprej in s tem poskrbeli za obojestransko zadovoljstvo.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Suhadole 100, Komenda , , Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Kmetija AG d.o.o.
Davčna št.:
95181768
Govorimo:
Mobitel:
+386 (0)40 760 046
Telefon:
+386 (0)1 8343587
E-mail:
nabava@vrtnicenter.si
Faks:
+386 (0)1 8341471
Certifikat

Socialno omrežje