Image
Image
10366
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/6867/62315.jpg

TRGOVINA Z ELEKTROMATERIALOM MENGEŠ DOMŽALE LJUBLJANA Priporočamo

Brezovce 1, 1236 Trzin, Osrednjeslovenska
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

WATT ELEKTRO

vam že več kot 22 let nudi strokovno in prijazno pomoč pri izbiri in nakupu svetil in elektro materiala. V naši maloprodajni trgovini v Trzinu vam nudimo široko paleto izdelkov za vse vaše potrebe.

Vabimo vas, da si ogledate tudi podrobne kataloge naših dobaviteljev, v vsakem trenutku pa smo vam na voljo za katerokoli vprašanje, ki bi ga morda imeli.

TRGOVINA

Trgovina WATT ELEKTRO se nahaja v industrijsko obrtni coni Trzin. Zagledali nas boste takoj, ko v IOC Trzin zavijete z regionalne ceste Ljubljana - Domžale, na voljo so vam priročna parkirna mesta in seveda prijazen in strokoven nasvet naših prodajalcev.

Blago, katerega ponujamo, je kakovostno in cenovno ugodno. Ves čas, od naše ustanovitve do zdaj, sledimo najnovejšim trendom na področju elektroinštalacijskega materiala, zato imamo že daljši čas v ponudbi bogato izbiro kvalitetnih led svetil.

Med drugim pa boste pri nas našli tudi mavec, mivko, doze, cevi za inštalacijo, kable, žice, sponke, konektorje, uvodnice, transformatorje, števce, omarice, varovalke, ventilatorje, domofone, senzorje, orodje za električarje in seveda širok asortiman različnih svetil in stikal. Skratka, vse kar potrebujete!

In ne pozabite, vsako leto, v času Božičnih praznikov in pričakovanju novega leta, ponudimo še veliko izbiro okrasnih svetil in zabavne pirotehnike.

V trgovini z elektromaterialom lahko najdete široko paleto izdelkov in opreme, namenjenih elektroinštalacijam in električnim napeljavam. Nekateri od teh izdelkov vključujejo:

  1. Električne napeljave: Kabelske cevi, kabelske kanale, različne vrste električnih kablov, vključno z napajalnimi kabli, data kabli, inštalacijskimi kabli itd.

  2. Stikala in vtičnice: Različne vrste stikal, vtičnic, stikala s pritiskom, pametna stikala in vtičnice ter druge električne vtičnice.

  3. Razsvetljava: Širok izbor svetil, vključno z LED svetili, žarnicami, stropnimi svetilkami, stenskimi lučmi, zunanjo razsvetljavo itd.

  4. Razdelilne omarice in stikala: Električne razdelilne omarice, glavna stikala, varovalke, odklopniki, varovalke za napetost, fazna ravnotežja itd.

  5. Električna orodja: Orodja za rezanje kablov, klešče, odvijači, testerji napetosti, merilniki, klešče za odpiranje cevi in ​​drugih orodij za elektroinštalacije.

  6. Pametna hiša: Pametne naprave, kot so pametna stikala, pametne vtičnice, pametne termostate, pametne kamere itd.

  7. Avtomatizacija in krmiljenje: Krmilniki, senzorji gibanja, termostati, programabilni časovniki, releji in druga oprema za avtomatizacijo električnih sistemov.

  8. Mere in pribor: Različni merilni instrumenti, vključno z multimetri, napetostnimi testerji, izolirnimi traki, kabelskimi objemkami, priključki, itd.

  9. Elektro material za montažo: Vijaki, mozniki, stojala, elektro trakovi, samorezni vijaki, obešala za stropne svetilke itd.

  10. Video in nadzorni sistemi: Video kamere, rekorderji, senzorji gibanja in druga oprema za varnost in nadzor.

Vse navedene kategorije predstavljajo le del široke ponudbe, ki jo lahko najdete v trgovini z elektromaterialom


Obiščite nas! Delovni čas trgovine je od ponedeljka do petka, od 7h do 18h ter ob sobotah, od 8h do 13h.

Ključne besede:

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Brezovce 1, 1236 Trzin, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
WATT ELEKTRO trgovsko podjetje z elektromaterialom d.o.o.
Davčna št.:
67539092
Naslov:
Brezovce 1, 1236 Trzin
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0292 2001 5880 835 (odprt 15.11.2001, NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0230 9025 5885 283 (odprt 1.5.2008, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Osredkar Branko
Kontaktna oseba:
Osredkar Branko
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386 (0)1 5305760
E-mail:
info@watt-elektro.si
Faks:
+386 (0)1 5305767
Certifikat
Naziv:
WATT ELEKTRO trgovsko podjetje z elektromaterialom d.o.o.
Naslov:
Brezovce 1, 1236 Trzin
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
07:00 - 18:00
Torek
07:00 - 18:00
Sreda
07:00 - 18:00
Četrtek
07:00 - 18:00
Petek
07:00 - 18:00
Sobota
08:00 - 13:00
Nedelja
Zaprto