Image
Image
2190
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/2929/kolcentergermlogo-1543503646.jpg

WOOM KOLO Priporočamo

Čopova ulica 8 8, 2310 Slovenska Bistrica, Podravska, Slovenija
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

NOVO V PONUDBI KOLESA WOOM

Zakaj zelo iskana kolesa, ker so izjemno lahka, kvalitetna in preprosto najboljša.

 Kako izbrati pravo velikost?

Je vaš otrok med dvema velikostma? Niste prepričani, ali se nakup manjše velikosti kolesa še vedno splača?

    Vas zanima, ali vaš otrok potrebuje poganjalčka ali je že pripravljen na woom kolo s pedali?

    Mislite, da bi vaš otrok morda lahko preskočil velikost?

Tu boste dobili vse informacije, ki jih potrebujete za nakup pravega kolesa woom za svojega otroka!

Kaj točno mislimo pod "pravo velikostjo"?

Za vsakega otroka je na voljo woom kolo, ki se popolnoma prilega. Splošno pravilo je, da kolesa nikoli ne bi smeli kupiti prevelikega z namenom daljše uporabe. Namesto tega naj bo vedno natančno prilagojen trenutni velikosti vašega otroka. Ko gre za woom kolo za vašega otroka, lahko nekaj centimetrov pomeni razliko med frustracijo in zabavo. Pravilna velikost pomeni, da bi moral biti vaš otrok s sedežem na najnižji višini zlahka dosežen z obema nogama, ne da bi mu bilo treba kaj več prilagoditi ali držati se preveč. Zlasti za začetnike in neizkušene kolesarje je ta stik s tlemi na obeh straneh kolesa izredno pomemben za varno rokovanje s kolesom. Ko vaš otrok stoji z nogami na tleh in prekriža woom kolo, mora biti med zgornjo cevjo in mednožjem dovolj prostora, da mednožje tudi v primeru nenadnega snemanja ne zadene zgornje cevi.

ČE IMATE LE MOŽNOST SE ZAPELJITE V NAŠO TRGOVINO

Če imate priložnost, naj vaš otrok preizkusi woom kolo, ki ga imate v mislih za nakup. Testna vožnja vam bo dokaj hitro pokazala, ali lahko vaš otrok varno ravna s kolesom in se počuti varno na sedežu, v principu hitro gor hitro dol.
Velikost kolesa lahko izbirate med »Majhna«, »Povprečna« in »Visok«. Ko izbirate, velikost kolesa ni samo odvisna od otrokove starosti temveč od velikosti samega otroka, saj otroci glede na starost rastejo različno.
Dobra orientacija za nakup kolesa preko interneta je tudi woom orientacija in sicer merite razdaljo od tal po notranji strani stegna. Kot prikazuje slika v galeriji slik.

Je vaš otrok še vedno kandidat za poganjalček woom kolo ali je pripravljen na woom kolo s pedali?

Mogoče vašega otroka pri poldrugem ali dveh letih in pol preprosto še ne zanima poganjalček woom kolo in to sploh ni problem. Vsi otroci so različni in bi se morali sami odločiti, kdaj je pravi čas za začetek vožnje s kolesom. V vsakem primeru se mora vaš otrok najprej naučiti voziti poganjalček woom kolo, ker se uči ravnotežja, ki je najbolj  pomembno pri vožnji s kolesom, in otroku bo to pomagalo, saj bo obenem imel občutek kontrole.

Naj bo prvo woom kolo - woom 2 ali woom 3?

Najpogostejše vprašanje o velikosti koles, ki ga dobimo, je približno pravilne velikosti za prvo kolo: woom 2 ali woom 3?

Splošno pravilo, da kolesa ne smemo kupiti prevelikega, velja zlasti pri prvem kolesu. Tudi če lahko vaš otrok samozavestno šviga po soseski na ravnotežnem kolesu, prehod na woom kolo s pedali vključuje učenje, kako pedalirati, hkrati pa ohranja ravnotežje, krmiljenje, zaviranje in zavijanje. Sprva je to majhen izziv, ki ga mora otrok obvladati, občutek varnosti. Tega občutka varnosti pogosto primanjkuje pri prevelikem kolesu - torej tistem, kjer si je treba na prstih prizadevati, da pridemo do tal. Za našega iskalca koles to pomeni, da bi morali svojega otroka oceniti kot "začetnika" za prehod z ravnotežnega kolesa na woom kolo, tudi če lahko vaš otrok upravlja ravnotežno woom kolo kot profesionalec.

Za otroke, katerih zanimanje za poganjalček woo se razvije pozneje, ponujamo posebej razvit woom 1 PLUS, ki je s svojimi 14-palčnimi platišči večji od klasičnega 12-palčnega začetnega modela. Ker otroci sorazmerno hitro obvladajo poganjalček woom kolo, woom 1 PLUS dobi vnaprej nameščeno oporo za noge SURFBOARD, ki zagotavlja dodatno zabavo pri vožnji ravnotežnega kolesa. Ko se kolesarji naučijo uravnotežiti kolo in začnejo nabirati hitrost, lahko preprosto postavijo noge na desko in uživajo v občutku kolesarjenja kot pravi profesionalci.

 

 
Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Čopova ulica 8 8, 2310 Slovenska Bistrica, Podravska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Kolesarski center Germ, Polona Germ s.p.
Davčna št.:
SI62105426
Naslov:
Čopova ulica 8, 2310 Slovenska Bistrica
Občina:
Slovenska Bistrica
Država:
Slovenija
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 6531 260 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Kontaktna oseba:
Polona Germ
Mobitel:
070 645 866
Telefon:
00386 2 80 50 570
E-mail:
info@kolesarskicenter-germ.com
E-mail:
centergerm@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Kolesarski center Germ, Polona Germ s.p.
Naslov:
Čopova ulica 8, 2310 Slovenska Bistrica

Socialno omrežje

Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
08:00 - 18:00
Torek
08:00 - 18:00
Sreda
08:00 - 18:00
Četrtek
08:00 - 18:00
Petek
08:00 - 18:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedelja
Zaprto
LETNI DELOVNI ČAS (marec-oktober) pon-pet 8.00-18.00 sob 8.00-12.00 ZIMSKI DELOVNI ČAS (november-februar) pon-pet 8.00-16.00 sob 9.00-12.00