Image
Image
6989
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew11659.jpg

RAČUNOVODSTVO ŠKOFLJICA| xPLUS

Dolenjska cesta 282, 1291 , Škofljica, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

RAČUNOVODSTVO ŠKOFLJICA| xPLUS

Računovodstvo xPlus smo ustanovili v letu 2004.

Že od ustanovitve naprej se trudimo naročnikom naših storitev ponuditi nekaj več. Tako smo izbrali tudi ime za servis, Plus kot eden od simbolov računanja in x kot nekaj več. To še ne pomeni, da vam zagotavljamo tudi kreativno računovodstvo. Zelo se trudimo vzpostaviti in obdržati iskrene in pristne tako poslovne kot medosebne odnose z vsemi naročniki xPlusa.

Sabina Juhart je ustanoviteljica računovodstva in skrbi tako za poslovni kot strokovni del računovodskega servisa xPlus. Hkrati z vlaganjem lastne osebne note v odnose, poskrbimo, da je vaše zadovoljstvo s ponujenimi storitvami na visoki ravni.

Naše prednosti
Majhnost je naša prednost. »Kaj še ostane velikim?« so se spraševali arabski mogotci v legendarni Renaultovi reklami. Takšen je tudi xPlus. Z vsemi storitvami, ki vam jih ponujamo imamo dolgoletne izkušnje, a hkrati zavzeto in vestno sledimo vsem spremembam zakonodaje na tem področju.

Naše prednosti vidimo v tem, da znamo vzpostaviti sodelovanje tako s podjetniki, mikro podjetji kot tudi s srednjimi in večjimi gospodarskimi družbami. Podjetnikom in mikro podjetjem zagotavljamo vse nujne osnovne računovodske storitve, od izračuna plač do obračuna davka na dodano vrednost. Letnih bilanc in vsega kar med poslovanjem rabimo vedeti z računovodskega vidika. Smo zanesljivi. Natančni. V svojem delu uživamo in tako vam prihranimo nepotrebne skrbi in težave pri vsakdanjem poslovanju.

Srednjim in večjim gospodarskim družbam nudimo tako kompletne računovodske storitve kot tudi delne. Še posebej moramo izpostaviti, da je možen dogovor, da vam zadeve »poknjižimo« tudi na vašem naslovu. Pridemo, opravimo dogovorjeno, pregledamo stanje. Tako prihranite dragocen čas vaših strokovnih računovodskih sodelavcev. Smo dovolj prilagodljivi in imamo dovolj znanja in izkušenj, da se znamo prilagoditi tako vaši poslovni politiki kot vašim programskim aplikacijam, ki jih uporabljate.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dolenjska cesta 282, 1291 , Škofljica, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
xPlus storitve, proizvodnja, trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
55666469
Naslov:
Dolenjska cesta 282
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0430 2000 2642 943 (NOVA KBM d.d.)
Kontaktna oseba:
Sabina Juhart
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386 (0)41 862 269
Telefon:
+386 (0)1 3663 740
Telefon:
+386 (0)59 955 154
E-mail:
sabina.juhart@xplus.si
Faks:
+386 (0)1 3663742