Image
Image
4633
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew35005.jpg

Z-SPORTS, NOVO MESTO

Trdinova ulica 14, 8000 , Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Naša športno turistična ponudba je zanimiva tako pozimi kot poleti. Za vsakogar se najde kaj, kar ga zanima ne glede na spol ali starost. Športno udejstvovanje iz leta v leto privablja vedno več ljudi različnih starostnih skupin, od otrok, mladih pa vse do tistih, ki so že malce starejši. Ravno ti so najbolj navdušeni privrženci različnih športnih aktivnosti.

Glede na hiter tempo življenja, pri čemer nas spremlja obilo neljubega STRESA, si vsi močno prizadevamo živeti čim bolj zdravo, sproščeno in kvalitetno.

Poleti nudimo obilo zabave in lepih trenutkov z veslanjem po rekah, jezerih in morju. Spoznavamo in učimo se korakov nordijske hoje, ki je primerna prav za vse starostne skupine. Lahko se podate na potep s kolesom in ob tem spoznavate Slovenijo ali pa vam preprosto po vaših željah organiziramo izlet.

Zimska ponudba v največji meri nudi užitke na snegu v obliki smučarskih izletov z izpopolnjevanjem vašega smučarskega znanja. Sestavni del vsake dobre smučarije so brezhibno pripravljene smuči, ki jih za vas servisira izkušen serviser in preostala smučarska oprema.

Za vse tiste, ki že dolgo niste smučali in se želite vrniti na ledene strmine, lahko prvih nekaj ur naredite s pomočjo izkušenega učitelja smučanja. Organiziramo različne tečaje učenja smučanja na različnih smučiščih tako pri nas kot v tujini.

Sankanja polna raznolikih dogodivščin ter novih znanstev, ki temeljijo prevsem na druženju različno mislečih ljudi, pozitivni energiji in zabavi, so namenjena vsem tistim, ki ne smučate. Tisti, ki ste se že v preteklosti družili z nami veste, da se domov vračamo z nepozabnimi vtisi.

Našo ponudbo bomo sproti nadgrajevali in izpopolnjevali, zato so mnenja, ideje in predlogi dobrodošli.

Najpomembnejše pri tem je, da
POSLUŠAMO SRCE, HODIMO SVOJO POT IN ŽIVIMO ZA VSAK DAN POSEBEJ!

Zima:
Poletje:

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Trdinova ulica 14, 8000 , Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Poslovna oblika:
Z-Sports športna dejavnost Zdenko Hlavaty s.p.
Davčna št.:
58366652
Mobitel:
+386(0)51 318 866
E-mail:
info@zsports.si
Certifikat