Image
Image
4238
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/446/logo-1635943472.jpg

NADSTREŠKI, ZAKLJUČNA GRADBENA DELA - STAVBNO KLEPARSTVO MONTAŽA STREŠNIH OKEN IN DIMNIKOV, DOBRNIČ

Vrbovec 10, 8211 Dobrnič, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Odkrijte vrhunske storitve v krovstvu, kleparstvu in tesarstvu, ki vam zagotavljajo zanesljivo in kakovostno rešitev za vaše strešne in gradbene potrebe.

Podjetje vam nudi storitve zaključnih del v gradbeništvu, opravljajo storitve v krovstvu, kleparstvu in tesarstvu. Nudimo tudi montažo strešnih oken in montažo Inox dimnikov.

Ponudba

  • popravila streh,
  • izdelava nadstreška,
  • montaža strešnih oken,
  • montaža inox dimnikov,
  • krovsko kleparska dela,
  • polaganje streh,
  • menjava strehe,
  • pregled strešnih sistemov,
  • kovinske strehe,...


Odkrijte vrhunske storitve v krovstvu, kleparstvu in tesarstvu, ki vam zagotavljajo zanesljivo in kakovostno rešitev za vaše strešne in gradbene potrebe. Naša ekipa strokovnjakov se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami, kar nam omogoča, da vam nudimo celovite storitve, prilagojene vašim željam in zahtevam.

V krovstvu se ukvarjamo s strokovnim načrtovanjem, namestitvijo in vzdrževanjem strešnih sistemov. Ne glede na to, ali gre za popravilo obstoječe strehe ali namestitev novega strešnika, vam zagotavljamo vrhunsko delo z uporabo najkakovostnejših materialov.

Na področju kleparstva rešujemo vsako podrobnost. Naši kleparji izdelujejo in nameščajo žlebove, obrobe in druge kritične detajle, ki zagotavljajo dolgotrajno zaščito pred vremenskimi vplivi.

V tesarstvu se ponašamo s spretnostjo izdelave in postavitve lesenih konstrukcij. Od nadstreškov in teras do lesenih ograj in fasad – naše tesarje odlikujejo natančnost, estetski občutek in zanesljivost.

Za celovite rešitve na področju krovstva, kleparstva in tesarstva, se obrnite na nas. Naša predanost kakovosti, strokovnosti in zadovoljstvu strank bo vašemu projektu dodala vrednost, ki bo trajala več let.


Nadstreški

Za vrhunsko izdelavo nadstreškov, ki združujejo estetiko, trajnost in funkcionalnost, se obrnite na naše strokovnjake. Naša ekipa izkušenih gradbenih in oblikovalskih strokovnjakov vam bo pomagala uresničiti vaše želje in potrebe, ne glede na to, ali gre za nadstrešek za vaše vozilo ali eleganten zunanji prostor za druženje.

Pri naši storitvi izdelave nadstreškov izkoristimo najnaprednejše materiale in tehnologije, zagotavljajoče trajnostne konstrukcije, odporne na vremenske vplive. Naša natančna izdelava temelji na individualnih potrebah vsake stranke, saj prilagajamo obliko, barvo in dimenzije, da dosežemo popoln estetski in funkcionalni rezultat.

Zavedamo se pomena hitre in učinkovite izvedbe, zato vas vodimo skozi celoten postopek, vključno z načrtovanjem, pridobivanjem dovoljenj in izvedbo. Pustite svoje skrbi nam in si zagotovite kakovosten nadstrešek, ki bo dolga leta služil svojemu namenu. Za nadstreške, ki združujejo eleganco, trdnost in uporabnost, smo vaša prava izbira.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vrbovec 10, 8211 Dobrnič, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
JOŽE SMOLIČ S.P.
Poslovna oblika:
Zaključna gradbena dela Jože Smolič s.p.
Davčna št.:
36530026
Naslov:
Vrbovec 10, 8211 Dobrnič
Odgovorna oseba:
Jože Smolič
Kontaktna oseba:
Jože Smolič
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386(0)41 246 782
E-mail:
smolic.joze@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
JOŽE SMOLIČ S.P.
Naslov:
Vrbovec 10, 8211 Dobrnič

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč