Image
Image
11523
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew7367.jpg

ZOBOZDRAVSTVO DENS BARLIČ, BREŽICE

Trdinova ulica 1 , Brežice

Galerija slik

Predstavitev

Prijazen odnos, strokovnost, celovite rešitve so načela, ki nas vodijo pri vsakodnevnem delu.

Smo ambulanta s koncesijo za odrasle. Nudimo vse klasične storitve v zobozdravstvu uvajamo pa tudi nova znanja predvsem iz področja kirurgije mehkih tkiv in implantologije.

IMPLANTOLOGIJA
Najboljša rešitev manjkajočih zob so zobni vsadki. Manjkajoče zobe je možno ob določenih pogojih nadomestiti z implantati (vsaditvijo zob).

OSKRBA OBZOBNIH TKIV
Odstranjevanje trdih in mehkih zobnih oblog in poučevanje o vzderževanju ustrezne ustne higiene. S tem pripomoremo k preprečevanju in izboljšanju stanja paradontalne bolezni.

PREVENTIVNI PREGLEDI IN POSVETI
Preventivni pregled zob sledi pregled ustne sluznice in obzobnih tkiv. Pregled je brezplačen in brez bolečin.

PROTETIKA NA IMPLANTATIH
Implantate se oskrbi s protetično nadgradnjo (npr. s krono, mostičkom, protezo…), ki se menjava podobno kot protetične nadgradnje na zobeh, sam implantat pa lahko v večini primerov ob ustrezni higieni in rednem vzdrževanju doživljenjsko ostane v čeljusti.

ZOBOZDRAVSTVENA PRVA POMOČ
Zobozdravstvena prva pomoč.

RENTGENSKO SLIKANJE
Nudimo sodobno digitalno Rtg digitalno diagnostiko. Slikamo lokalne kot tudi ortopantomogramske posnetke.
Rentgensko slikanje je klasična preizkušena in mnogokrat začetna diagnostična metoda.
S pomočjo visoko zmogljivega rentgenskega aparata opravljamo slikanje okostja (hrbtenice, dolgih kosti, sklepov) in pljuč v osnovnih in dodatnih specialnih projekcijah.
Posebne priprave za to slikanje niso potrebne. Preiskave so neboleče, zaželjeno je le dobro sodelovanje pacienta (dihanje, zadrževanje določenega položaja).
Rentgenska slikanja so samoplačniška in jih izvajamo na podlagi napotil splošnih zdravnikov ali drugih zdravnikov specialistov. Pomembno je, da pri kontrolnih in dodatnih slikanjih pacient s seboj prinese stare slike. Pisno mnenje (izvid) zdravnika specialista radiologa pacient prejme v približno eni uri ali po dogovoru.

STOMATOLOŠKA FIKSNA IN SNEMNA PROTETIKA
Izraz protetika v zobozdravstvu pomeni nadomeščanje manjkajočih zob. Zobe lahko izgubimo ob nesreči, zaradi udarcev pri športu, izbitja ali pa zaradi zobne gnilobe. Izguba zob je lahko zelo neprijetna, saj manjkajoči zobje povzročajo težave z grizenjem in žvečenjem hrane, pogosto pa je prizadeta tudi samozavest, saj smo prikrajšani za sproščeno komunikacijo in nasmeh.

SPECIALISTIČNO PARODONTOLOŠKO ZDRAVLJENJE
Pri parodontološko obolelih zobeh izvajamo čiščenje mehkih in trdih oblog, luščenje in glajenje korenin.

ZDRAVLJENJE ZOB
Kadar sega karies ali poškodba zoba do zobne pulpe (živca), je lahko ta vnet (pulpitis) in lahko boli, pogosto pa tudi ne. Vneta pulpa s časom delno ali v celoti odmre (nekroza). Posledica je vnetje kosti pod tem zobom (granulom) ali pa se razvije tudi akutno vnetje z oteklino in bolečino, t.i. absces. Takšnim zobem je potrebno mehansko odstraniti živec in po potrebi zdraviti zob ter nato s posebnimi materiali tesno zapreti koreninske kanale. Posege izvajamo v lokalni anesteziji, kjer ročno ali strojno očistimo koreninske kanale in spiramo s posebnimi tekočinami. Poseg je lahko končan v eni do treh sej, odvisno od simptomatike.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
DENS BARLIČ zobozdravstvo d.o.o.
Davčna št.:
11813121
Kontaktna oseba:
Jernej Barlič
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386 (0)41 368 173
Telefon:
+386 (0)7 4992208
E-mail:
jernej.barlic@guest.arnes.si
Certifikat