Objave

InfoSlovenija
3832
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/8594/pre1-1492517120.JPG

BIOTERAPIJA PO METODI ZDENKA DOMANČIĆA

Zaloška cesta 16, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenia

Galerija

Predstavitev storitve

Primos Rappl uspešno deluje na področju bioenergije skoraj desetletje, v letih od 2012 do 2014 je bil eden izmed terapevtov Domančićevega tima bioterapevtov na Bledu. “Moji terapevti so najboljši na svetu,” rad reče Zdenko Domančić in pri tem misli na ekipo šestih terapevtov, ki skupaj z njim zdravijo na Bledu. »Moji fantje,« kot jim Zdenko pravi,“že ob prvem srečanju s človekom vedo, kaj je z njim narobe.

Lahko rečem, da je Primos rojen za ta poklic, saj ga opravlja srčno in vestno, kar ne nazadnje potrjujejo tudi rezultati na tisočerih pacientih.

 
Delujemo več različnih lokacijah:
Ljubljana, Zaloška cesta 16, Ljubljana
Medgeneracijski center Kranj, Cesta talcev 7, 4000 Kranj, Slovenija 
Hotel Diana, Slovenska ulica 52, 9000 Murska Sobota

 

V zgodovini človeškega razvoja se pojavlja veliko imen, sinonimov izraza bioenergija (ang.: healing bioenergy), ki je modernejši termin. Tako je v svetu razširjeno ime Prana (v sanskrtu pomeni absolutna energija), kakor tudi Chi ali Qì na Kitajskem, Mana na Havajih, Lüng jo nazivajo tibetanski budisti, Ruah Hebrejci, Pneuma Grki, Ka so jo imenovali stari Egipčani … V zahodnem svetu pa je poznana kot bioplazma, orgon, univerzalna energija, življenjska ali vitalna energija, subtilna energija, kreativna energija, morfogenetsko polje, “L-field” …

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je priznala, potrdila obstoj komplentarnih metod zdravljenja že leta 1976 s čimer so osnovani temelji za hirejši razvoj in prepoznavnost zdravljenja s pomočjo bioenergije. Terapija z bioenergijo v sodelovanju s klasično moderno medicino pokriva široki spekter delovanja od preventive nastanka bolezni do samega zdravljenja obstoječih bolezenskih stanj. Patentirana, svetovno priznana Metoda Zdenka Domančića je naravna, enostavna, neinvazivna, neškodljiva in izredno učinkovita tehnika z blagodejnim učinkom, preizkušena na več kot miljonu in pol ljudeh širom sveta. Med njimi je so mnogi bolniki z najhujšimi boleznimi in s hudimi kroničnimi obolenji, nad katerimi je šolska medicina dvignila roke…

 

“Če bi radi spoznali skrivnosti Vesolja, razmišljajte v smislu energije, frekvence in vibracije.”
— Nikola Tesla
 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Zaloška cesta 16, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenia

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Bioterapija Primos Rappl
Poslovna oblika:
Primos Rappl s.p.
Davčna št.:
22292896
Naslov:
Huje 8a, 4000 Kranj
Poslovna enota:
PE Kranj ׀ PE Murska Sobota
Poslovna enota:
PE Ljubljana - Zaloška cesta 16