Objave

InfoSlovenija
6716
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew22554.jpg

AVTO VOZEN BREZ IZPITA AVTO AIXAM AVTO Z IZPITOM ZA MOTOR AVTO TACER

Maistrova ulica 17, 2360, Koroška
+386 (0)2 8880587

Galerija

Predstavitev storitve

Ste siti tega, da ste vedno odvisni od javnega prevoza ali celo od dobre volje drugih, ko želite priti od točke A do točke B? Nimate izpita za avtomobil, pa bi si želeli vozilo, ki je varno, zanesljivo in udobno? Vozila AIXAM so rešitev za vas, saj za vožnjo z njimi ne potrebujete izpita za avtomobil, temveč le za kolo z motorjem (moped).
Danes si večina težko predstavlja življenje brez avtomobila. Javni prevoz ni vedno na voljo, drugih, ki bi nas prevažali, pa tudi ne. Dejstvo je, da smo popolnoma svobodni in neodvisni le, če imamo svoj prevoz. Seveda se lahko vozimo tudi s kolesom ali mopedom, vendar le ob lepem vremenu.
V kolikor želite vozilo, ki je udobno, varno in se lahko z njim vozite tudi po dežju, je vozilo AIXAM idealno za vas. AIXAM vozila so tudi odlična rešitev za drugo vozilo v družini, saj ponujajo vse, kar potrebujete za varno in udobno vožnjo, stroški pa so neprimerno nižji, kot če bi imeli klasičen osebni avtomobil.
Vozila AIXAM so lahka štirikolesna vozila francoskega proizvajalca AIXAM-MEGA, za katerega potrebujete le izpit za kolo z motorjem (moped) kategorije AM (H). Vozite ga lahko popolnoma samostojno že od 15. leta starosti. Hitrost je omejena na zakonsko predpisanih 45 km/h (kot moped) in ob registraciji dobite tablico kolesa z motorjem. Vozite ga lahko povsod, razen na avtocestah in hitrih cestah. Vozila imajo dva sedeža in do 1060 l prtljažnega prostora. Vsa vozila so opremljena z dizelskim pogonskim agregatom japonskega proizvajalca Kubota, katerega poraba je samo 2,96 l/100 km in emisija CO2 77,9 g/km. Kljub temu da ne potrebujete izpita za avtomobil, pa ponujajo vse udobje klasičnih avtomobilov, saj imajo električni pomik stekel, daljinsko centralno zaklepanje, parkirne senzorje, meglenke, tretjo zavorno luč, ABS-zavorni sistem in od sedaj naprej tudi klimatsko napravo.
Vozila so varna, saj imajo varnostno kletko iz aluminija, opravljene imajo varnostne teste in so edina v tej vrsti vozil z vgrajenim ABS-sistemom.
Poleg varnosti vozila AIXAM odlikuje tudi varčnost, saj so poleg izjemno nizke porabe goriva nizki tudi sami stroški registracije; ker se vozila AIXAM (L6e) registrirajo kot ''moped'', je cena obveznega zavarovanja enaka kot za moped (cca 70 EUR) + 30 EUR ob prvi registraciji za tablico in prometno dovoljenje.
Prednost teh vozil je tudi, da so narejena v EU, natančneje v Franciji, kar zagotavlja visoke standarde in manj težav pri rezervnih delih. Sama servisna mreža v Sloveniji je odlična. Glede na dobro servisno mrežo je večina rezervnih delov na zalogi, v kolikor jih ni, je dobava iz Francije mogoča že v osmih dneh.
Odlikuje jih tudi dovršen dizajn in prenovljena notranjost, ki nudi vse udobje klasičnega avtomobila. Ker je ponudba dovolj pestra, saj lahko izbirate od športnega modela do karavana, bo gotovo vsak našel vozilo, ki mu najbolj ustreza.
V Sloveniji so AIXAM vozila najbolje prodajana vozila tipa ''moped avtov'', zato imajo v povprečju cenejše rezervne del kot konkurenčna vozila.
Seveda pa velja še enkrat poudariti, da so mladi vozniki v vozilu AIXAM veliko bolj varni kot na ''mopedu'': bolj so vidni, zaščiteni in veliko manj izpostavljeni kot z motornim kolesom, saj so vozila AIXAM odporna tudi na trke in točo.
V kolikor želite vozilo, ki nudi udobje in varnost avtomobila, na drugi strani pa stroške in vzdrževanje ''mopeda'', vas bo AIXAM vozilo prepričalo. Ker v enem članku težko naštejemo vse prednosti, bomo veseli, če nas kontaktirate, in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali pri izbiri.

Smo manjše družinsko podjetje iz Radelj ob Dravi. Rabljene in nove avtomobile prodajamo in servisiramo že dobrih petnajst let. Naša specialiteta so “brezizpitni avtomobili”, ki jih lahko vozimo z izpitom za moped (kategorija AM). Prodajamo tudi skuterje, rabljene in nove . Vgrajujemo homologirane vlečne kljuke, vam uredimo zavarovanje avtomobila in vam avto ročno očistimo.

STORITVE

AVTOSERVIS
VULKANIZERSTVO
HITRI SERVIS,...

• Nova vozila
- Aixam
- Miniavto

• Rabljena vozila

• Ročna avtopralnica Limpo

Storitve ročne eko avtopralnice Limpoint:

- osnovno zunanje čiščenje vozila (že zajema nano zaščito in voskanje karoserije)

- osnovno notranje čiščenje vozila (že zajema antistatično in UV zaščito armaturne plošče)

- globinsko notranje čiščenje vozila (že zajema antibakterijsko razkuževanje celotne notranjosti vozila in ventilacijskih vodov)

- scrub – specialno limpo poliranje karoserije

- antibakterijsko razkuževanje notranjosti in ventilacijskih vodov

- odstranjevanje trdovratnih madežev

- odstranjevanje smole, katrana in insektov

- zaščita pnevmatik in vseh zunanjih plastičnih delov vozila (UV zaščita)

• Računovodski servis

• Zavarovanje vozil

Ugodna avtomobilska zavarovanja! Popusti! Tudi do 50%!

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Maistrova ulica 17, 2360, Koroška
+386 (0)2 8880587

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
AVTO TACER ZLATKO TACER S.P.
Davčna št.:
73554995
Naslov:
Maistrova ulica 17, Radlje ob Dravi
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0510 0801 0155 407 (odprt 12.4.2002, ABANKA d.d.)
Plačilna platforma:
IBAN SI56 1010 0004 4767 629 (odprt 9.5.2008, Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Faks:
+386 (0)2 8880587