Objave

InfoSlovenija
6085
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew20099.jpg

PREDELAVA AVTA NA PLIN CELJE | AVTOSERVIS MONTAŽA PLINSKEGA POGONA

Gorica pri Slivnici 1, 3263 Gorica pri Slivnici, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Zakaj?

Brezplačen nadomestni avto v času čakanja predelave avta na plin

Zakaj predelati avto na plin?
Razlogov za predelavo Vašega avtomobila na plin je več. Najpogostejši razlog je cenejša vožnja - s predelavo na plin se lahko vozite namreč kar do 50% ceneje. Avto plin je prav tako bolj ekološki, kot bencin, poleg tega pa je rezervoar za plin veliko bolj varen od Vašega klasičnega rezervoarja za bencin.

Zakaj k nam?

Zakaj bi avtomobil predelali ravno pri nas?


- Ponujamo visok nivo strokovne usposobljenosti.
- Smo cenovno ugodni.
- Na svoje delo in plinski sistem nudimo garancijo.
- Vgradnja pri nas poteka hitro in kvalitetno.

Plinski pogon

Za predelavo avtomobila na plinski pogon se danes odloča vse več ljudi. Za vgradnjo se ljudje odločajo iz večih razlogov, vsem pa je skupno eno: želijo si prihraniti. Točno to Vam omogočamo mi. Z vgradnjo našega plinskega sistema v Vaš avtomobil lahko prihranite kar do 50% denarja.

Vgrajujemo plinske naprave priznanega poljskega podjetja VERSUSGAS (http://www.versusgas.com). Njihovo podjetje je specializirano za izdelavo plinskih sistemov. Vse komponente izdelujejo v svoji tovarni na Poljskem. Največ svojih naprav izvozijo v Ameriko, Rusijo, Anglijo, Nemčijo in Španijo. Neprestano se trudijo izboljšati svoje sisteme, kar se odraža tudi v delovanju plinske naprave v avtomobilih, ki jih predelamo. Vse komponente njihovega plinskega sistema so varne, ustrezajo vsem standardom in imajo ustrezne certifikate. Tukaj si lahko ogledate njihov katalog.Naše podjetje je za vgradnjo in servisiranje njihovih sistemov specializirano, za kar imamo tudi ustrezen certifikat.

Komponente


Računalnik

Računalnik plinskega sistema je izredno napreden in omogoča ogromno različnih funkcij. Skrbi za pravilen in točen vbrizg utekočinjenega naftnega plina v motor. Računalnik omogoča avtomatski preklop iz bencinskega na plinski pogon, ima avtomatsko diagnostiko (v primeru kakršnekoli napake, se sistem avtomatsko izklopi), itd.

Uparjalnik

Plin prihaja do uparjalnika v tekočem stanju, nato pa ga le-ta upari. Skrbi tudi, da je pritisk, pod katerim plin vstopi v motor, ravno pravšnji.

Injektorji

Injektorji skrbijo za vbrizg plina v motor.

Rezervoar

Vgrajujemo cilindrične (v prtljažnik) ter toroidalne (namesto rezervnega kolesa) rezervoarje. So izredno varni - tudi v primeru prometne nesreče!

Multiventil


Vgrajen je v rezervoar in zaznava količina plina. Vgrajen ima varnostni ventil (obvezen z zakonom), ki skrbi, da se plin pri ugasnjenem vozilu nahaja samo v rezervoarju.

Točilno mesto

V večini primerov se točilno mesto vgradi na zadnji odbijač. Če je pri točilnem mestu za bencin prostor še za enega, pa se lahko vgradi tudi tja.

Mazalni sistem

Z vnašanjem mazalne tekočine skrbi, da se ventili v motorju ne obrabijo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Gorica pri Slivnici 1, 3263 Gorica pri Slivnici, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • AVTO - PLIN PRIMATEA, predelava, d.o.o.
  • Naslov:
  • 1 Gorica pri Slivnici
  • Davčna št.:
  • 86513800
  • Plačilna platforma:
  • IBAN SI56 0483 5000 2166 261 (NOVA KBM d.d.)
  • Kontaktna oseba:
  • Primož Vodeb