Objave

InfoSlovenija
3978
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew13141.jpg

AVTOSERVIS PTUJ TURNŠEK AVTOKLEPARSTVO AVTOLIČARSTVO

Brstje 27a, 2250 Ptuj, Podravska
+386(0)2 7798571

Galerija

Predstavitev storitve

Avtoservis Ptuj, Avtoservis Turnšek, podjetje z dolgoletno tradicijo, ki je bilo ustanovljeno leta 1976. Na začetku poslovne poti se je podjetje Avtoservis Turnšek Ptuj ukvarjalo z avtokleparsko dejavnostjo Ptuj. Ker smo hitro spoznali, da je našim strankam potrebno ponuditi vse na enem mestu, smo k ponudbi našega podjetja Avtoservis Turnšek Ptuj dodali storitvi avtoličarstvo Ptuj in trgovino z rezervnimi deli v Ptuj.

Prav tako v podjetju Avtoservis Turnšek Ptuj opravljamo sodne cenitve vozil v Ptuju in cenitve poškodovanih vozil v Ptuju za vse večje slovenske zavarovalnice. Za popravilo škod na vozilih imamo pogodbe s slovenskimi zavarovalnicami.

Danes imamo v podjetju Avtoservis Turnšek Ptuj zaposlenih pet delavcev. Vsako leto pa se pri nas usposabljajo tudi dijaki. Interes podjetja Avtoservis Turnšek Ptuj je, da zadovoljimo vse naše stranke. To se trudimo doseči s poštenim, kvalitetnim in korektnim delom, ki ga opravljamo za naše stranke že več kot 40 let.

CENITVE AVTOMOBILSKIH ŠKOD PTUJ

V našem podjetju AVTOSERVIS TURNŠEK PTUJ opravljamo cenitve avtomobilskih škod in avtomobilov.

Cenitve opravljamo za naslednje zavarovalnice (AK, delni AK):

• Zavarovalnica Triglav d.d.
• Zavarovalnica Sava  d.d.
• Generali Zavarovalnica d.d.

AVTOKLEPARSTVO PTUJ

Naše podjetje je specializirano za avtokleparska dela v Ptuju. Avtokleparji popravijo poškodovane dele karoserije ali uničene dele karoserij nadomestijo z novimi. To opravijo ročno s pomočjo specialnega ročnega in električnega orodja, po potrebi pa tudi na ravnalni mizi.

Avtokleparji, zaposleni v našem podjetju, imajo vsa potrebna strokovna znanja, da lahko svoje delo opravljajo učinkovito in kakovostno. Spoznajo se na tehnologijo in obdelavo materialov, ki jih uporabljajo pri svojem delu.

Avtomobilski kleparji/avtokleparstvo Ptuj v podjetju AVTOSERVIS TURNŠEK PTUJ svoje delo opravljajo odgovorno, dosledno in natančno, so iznajdljivi, precizni in spretni.

Naši avtokleparji opravijo avtokleparske storitve na vseh znamkah in tipih vozil, prav tako pa vam popravijo ali zamenjajo vetrobranska stekla.

Dela izvajamo po Vašem naročilu ali po zapisku katere koli zavarovalnice.


AVTOLIČARSTVO PTUJ


Naše podjetje AVTOSERVIS TURNŠEK je specializirano za avtoličarska dela Ptuj. Avtoličarji pripravljajo in lakirajo osebna in dostavna vozila.

Avtoličar najprej oceni stanje površin, potrebnih za ličenje. Priprava podlage poteka ročno z uporabo najkvalitetnejših materialov za obdelavo. Avtoličar v okviru svojega dela pripravi barvo za nanos, pri čemer določi odtenek barve, v mešalnici zmeša barvo glede na originalno recepturo, nato preizkusi barvo na kontrolnih lističih, jo po potrebi doniansira in nato s pripravljeno barvo pobarva poškodovano površino vozila. Ročno lakiranje in sušenje se izvajata v komori, kjer se Vaše vozilo na primerni temperaturi tudi osuši.

V podjetju AVTOSERVIS TURNŠEK/avtoličarstvo Ptuj naši avtoličarji izvajajo storitve na vseh znamkah in tipih vozil. Pri tem uporabljajo najboljše materiale (Glasurit, 3M ...).

Imamo lastno mešalnico barv nemškega proizvajalca barv GLASURIT, ki nam jih dobavlja slovenski zastopnik Glaso d.o.o.

TRGOVINA

V podjetju AVTOSERVIS TURNŠEK PTUJ deluje prijazna in zanesljiva trgovina z nadomestnimi deli Ptuj za osebna vozila. Našim kupcem stojimo ob strani z nasveti in hitro dobavo tistih nadomestnih delov, ki jih potrebujejo.

V naši trgovini vam po naročilu nudimo nadomestne dele za vse znamke vozil in ličarski material. Izbiramo le tiste dobavitelje nadomestnih delov, ki z visoko kakovostjo svojih izdelkov ustrezajo zahtevam naših kupcev.

Vaš čas je predragocen, da bi čakali.

Zaposleni v podjetju avtoservis Ptuj AVTOSERVIS TURNŠEK, ki so specializirani za določeno področje, vam bodo z nasveti pomagali pri pravilni izbiri rezervnih delov in ostalega materiala.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Brstje 27a, 2250 Ptuj, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
AVTOSERVIS TURNŠEK, SIMONA TURNŠEK s.p.
Davčna št.:
61061204
Naslov:
27a Brstje, Ptuj
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0423 6011 3406 888 (NOVA KBM d.d.)
Odgovorna oseba:
Simona Turnšek
Faks:
+386(0)2 7798571
Delovni čas:
Cenitve avtomobilskih škod izven delovnega časa po dogovoru.

Socialno Omrežje