Objave

InfoSlovenija
5224
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew22498.jpg

T2A TURBO, VELIKE LAŠČE

Srobotnik 19, Velike Lašče, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Smo podjetje,ki ga sestavljajo  zaposleni dolgoletnimi izkušnjami  v avtomehaniki in motor športu.

 Splošni servisi in vse vrste popravil motornih vozil, so bili naši začetki. Le-te pa vam po predhodnem naročilu, še vedno z veseljem nudimo.

 Izkušena ekipa se ukvarja tudi z pripravo in vzdrževanjem tekmovalnih vozil za uveljavljene domače in tuje dirkače. Jeklenega konjička vam pripravi na razna tekmovanja, po končani sezoni naredi revizijo vozila, ter vam nudi servis in spremstvo čez celotno sezono ali le po dogovoru.  

 Glede na trend in razvoj avtomobilske industrije, smo znanje in izkušnje posvetili predvsem vozilom z turbinami. 

V našem podjetju poudarjamo in gradimo na kvaliteti, saj je le v tem primeru mogoče zadovoljiti kupca. Na boljšo kakovost izdelkov, ki imajo 1 leto garancije, vpliva znanje, kvalitetni rezervni deli, najsodobnejša tehnologija, ter marljivost in preciznost zaposlenih.

Zajamčena kakovost je vsak naš izdelek - unikat.
 
S tem vam želimo sporočiti, da se še kako zelo splača turbino popraviti oziroma obnoviti, ko pride do poškodb le-te.
Poškodovani rezervni deli se zamenjajo z novimi, ki imajo eno leto garancije. Obstoječi, ki so še vedno ustrezni se obnovijo. Da pa je celota popolna, na koncu  potrdi še balansirni list-izpis. Taka turbina je popolnoma enaka po kvaliteti in garancijskih pogojih novim turbinam, le da je mnogokrat precej cenejša. Ob tem pa ne smemo zanemariti vloge mehanika, ki turbino menja, saj ima le-ta ključno vlogo v obeh primerih. Navodila in informacije za vgradnjo dobite v našem servisu.

Pri nas so vam na voljo tudi garniture tesnil za vgradnjo turbine, ki jo pri morate nujno zamenjati pri tovrstnih popravilih. Nekateri uporabljajo razne tesnilne mase, kar pa odsvetujemo!
V primeru, da se še vedno ne strinjate z popravilom turbine, ali pa je to nemogoče zaradi drugih vzrokov, po želji dobavimo tudi nove.

Da ne pride do poškodb turbine, ki ni cenovno nikoli mali zalogaj, lahko največ naredimo vozniki sami.

 

V primeru, da opazite spremembo pri delovanju turbine, ki ga morebiti spremlja, se nemudoma odpravite k mehaniku. S tem, ko ukrepate takoj, lahko precej prihranite, posledično pa se izognete drugim, dodatnim poškodbam motorja.

Kot posebnost, v našem programu izdelujemo turbino z oznako R1 in R2. Obe izhajata iz obstoječe standardne turbine, le da imata določeno predelavo in računalniško podporo RSR Motorsport. 
Namen omenjenih turbin je povečati moč motorja in obenem  navora delovanja motorja.

NUDIMO TUDI:
- Popravlilo in obnovo ročnih menjalnikov, kjer poškodovane dele zamenjamo z originalnimi rezervnimi delu, posamično ali v kompletu z vozilom.
- Popravila diferencialov, ki je sklop/sestavni del pogona vozila. Diferenciale na željo stranke tudi predelamo in sicer v razmerjih hitrosti pogonov. Ukvarjamo pa se tudi z popravili zapor diferencialov, seveda kjer so te nastavitve možne.

VSE OSTALE INFORMACIJE DOBITE NA NAŠI SPLETNI STRANI ali NA SPODNJEM NASLOVU:


TELEFON:
+386 41 696-225
+386 41 929-582
+386 40 769-120

TRGOVINA: +386 70 769-120

DELAVNICA: +386 70 696-225

DELOVNI ČAS DELAVNICE:
Pon-pet: 8-16h
SOBOTE, NEDELJE IN PRAZNIKI ZAPRTO

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Srobotnik 19, Velike Lašče, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • T2A TURBO, Tadej Ivanc s.p.
  • Kontaktna oseba:
  • Tadej Ivanc