Objave

InfoSlovenija
21111
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew71420.jpg

AMZS CENTER VARNE VOŽNJE

Center varne vožnje, Vransko, Osrednjeslovenska
+386(0)3 703 25 20

Galerija

Predstavitev storitve

Na Vranskem pod okriljem AMZS deluje najsodobnejši center za izvajanje vadbe varne vožnje v Sloveniji.

AMZS Center varne vožnje ima 2,5 kilometra urejenih stez s posameznimi vadbenimi sklopi, ki so opremljeni z najsodobnejšo opremo za simulacijo različnih voznih razmer in izvajanje različnih vaj.

AMZS Center varne vožnje je v prvi vrsti namenjen izvedbi vadbe varne vožnje za voznike avtomobilov in motornih koles. V sklopu programa vadbe varne vožnje izvajamo intenzivne, nadaljevalne in individualne tečaje, ki jih vodijo najbolj usposobljeni inštruktorji varne vožnje.

Na sodobno opremljenem poligonu vam omogočimo ponazoritev situacij, ki se najpogosteje pripetijo v prometu. Tako se udeleženci na primeru lastnih vozil spoznajo s pravilnimi tehnikami zaviranja na različnih podlagah, zaviranjem v nevarnosti, pravilno izpeljavo ovinkov in izogibanjem oviram.

Intenzivnega in nadaljevalnega tečaja usposabljanja vadbe varne vožnje se lahko udeležite tudi vozniki tovornih vozil in avtobusov in ob pomoči sodobnih tehničnih naprav spoznate različne tehnike vožnje, zaviranja in izogibanja oviram. Pooblaščeni smo tudi za izvajanje programov za pridobivanje temeljnih kvalifikacij oziroma kode 95.

Na poligonu izvajamo tudi posebne programe (tečaj varčne vožnje, tečaj za seniorje, tečaj za voznike avtodomov, program za vodstvene kadre, program za voznike terenskih vozil, itd.) in strokovne programe (reševalci, gasilci, policija, vojska, itd.). 

Omogočamo tudi organizacijo in izvedbo različnih dogodkov s preventivno, komercialno in družabno vsebino.

Posebna pozornost je namenjena zakonsko predpisanim programom izobraževanja in usposabljanja za varno vožnjo (program za izbris kazenskih točk, program za voznike začetnike, pridobivanje in podaljševanje temeljnih kvalifikacij, program za trenerje).

Program za voznike začetnike predstavlja priložnost, da se znanje novega voznika obogati na zabaven, adrenalinski in obenem preventiven način. Istočasno se dopolni tudi znanje, ki ga voznik ne pridobi  v šoli vožnje. V nadzorovanem in varnem okolju se vozniki začetniki s pomočjo najboljših inštruktorjev varne vožnje naučijo pravilnih odzivov in ukrepov, še preden so z njimi soočeni v vsakdanjem prometu.

Nudimo tudi udeležbo v programu za izbris kazenskih točk. Na ta program vas lahko napoti pristojno ministrstvo, udeležba pa je možna tudi na lastno željo. Namenjen je voznikom, ki si kazenskih točk niso pridobili z vožnjo pod vplivom alkohola, prepovedanih drog ali drugih psihoaktivnih snovi. Z udeležbo na tečaju se vozniku iz evidence izbrišejo 4 kazenske točke.

S programi za otroke se posvečamo najmlajšim. Program predstavitev motošporta je namenjen otrokom od 5. do 8. leta starosti, kjer se spoznajo z vadbo na kartingu in pravih motociklih ter tako nabirajo nove izkušnje. Otroci med 6. in 10. letom starosti se lahko udeležijo Otroškega trial campa, kjer se zabavajo z električnimi trial kolesi, vozijo karting in telovadijo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Center varne vožnje, Vransko, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
AMZS d. d.
Davčna št.:
56951442
Naslov:
Čeplje 29b
Kontaktna oseba:
Petra Wagner Čuk
Faks:
+386(0)3 703 25 20
Delovni čas:
pon-pet: 08:00-16:00
GPS koordinate:
46.242976, 14.974113

Socialno Omrežje