Objave

InfoSlovenija
4647
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14242.jpg

RELAX ŠOLA VOŽNJE, MUTA

Ulica ob polju 7, Muta, Koroška
02 8879102

Galerija

Predstavitev storitve

Relax Trans d. o. o. s sedežem Ob polju 7, 2366 Muta, je pravna oseba z dejavnostjo izobraževanja in izvajanja prevozov potnikov v cestnem prometu. So družba v skupini podjetij delujočih v okviru Koncerna Relax.

Najpomembnejši dejavnosti družbe Relax Trans d. o. o. sta programa vozniških šol in avtobusnih prevozov. Usposabljanje kandidatov za voznike motornih vozil in druga izobraževanja izvajajo v devetnajstih poslovnih enotah Šol vožnje Relax in v dodatnih tridesetih učilnicah razvrščenih po celotni Sloveniji. So največja Šola vožnje v Sloveniji, ki aktivno in uspešno deluje že od leta 1991. Od leta 2001 dalje pa opravljajo tudi turistične prevoze potnikov z avtobusi Mercedes Travego. Vodstvo in zaposleni posvečajo največjo pozornost kakovosti izobraževalnih programov in prevoznih storitev. Imajo jasno določeno vizijo in uresničujejo opredeljeno poslanstvo. Na trgu so uveljavljeni ter prepoznavni kot Relax šola vožnje z intenzivnim usposabljanjem ter Relax prevozi vrhunske varnosti in udobja.

V podjetju si prizadevajo, da v največji meri doprinesejo k povečani cestno prometni varnosti in osveščenosti vseh udeležencev. Posebno pozornost posvečajo vzgoji mladih voznikov in otrok v cestnem prometu. Pri vzgoji aktivno sodelujejo z združenjem šol vožnje Slovenije (SAŠ), Centrom varne vožnje Vransko (CVV), s sveti za preventivo v cestnem prometu (SPV), osnovnimi šolami, srednjimi šolami, policijo in drugimi institucijami.

VPISI V ŠOLO VOŽNJE RELAX IN NAROČILA AVTOBUSNIH PREVOZOV NON STOP 24 UR NA TEL ŠT. 041 522 614

Poslovne enote:

PE Dravograd
PE Ilirska Bistrica
PE Izola:
PE Ljubljana
PE Maribor
PE Mozirje
PE Murska Sobota
PE Muta:PE Postojna
PE Prevalje
PE Ptuj
PE Radlje ob Dravi
PE Ravne na Koroškem
PE Ruše
PE Slovenj Gradec
PE Slovenska Bistrica
PE Velenje
PE Vrhnika

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Ulica ob polju 7, Muta, Koroška

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Relax Trans podjetje za prevoze in izobraževanje d.o.o.
  • Faks:
  • 02 8879102
  • Kontaktna oseba:
  • Branko Kremzer
  • Davčna št.:
  • 21917884