Objave

InfoSlovenija
4227
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew74296.jpg

AVTOBUSNI PREVOZI MRGOLE, TRŽIŠČE

Telče 19A, 8295, Tržišče, Spodnjeposavska
+386(0)7 8180610

Galerija

Predstavitev storitve

Avtobusni prevozi Mrgole d.o.o. smo družinsko podjetje, ki opravljamo linijske in turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Kot manjše družinsko podjetje se znamo hitro prilagajati potrebam strank in znamo ceniti vsakega potnika in poslovno stranko s katerim sodelujemo. Vedno si prizadevamo za dobro počutje, ugodno ponudbo in uspešno sodelovanje. Če želite prevoz z udobnimi turističnimi avtobusi in prijaznimi vozniki nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo ustregli. 

Vozni park
Naš vozni park trenutno sestavljajo šest avtobusov velikosti od 20 do 56 sedežev in kombi. Vozni park glede na potrebe in zmožnosti redno dopolnjujemo, pomlajujemo in skrbno vzdržujemo. Naša najnovejša pridobitev je udoben in uporaben 30 sedežni avtobus znamke Iveco Rapido izdelan pri priznanemu slovenskemu izdelovalcu avtobusov. 

Druge novejše pridobitve zadnjih petih let pa so 53 sedežni avtobus MB Tourismo, kombi MB Vito s štirikolesnim pogonom in 20 sedežni minibus Irisbus Iveco Daily. Tako zgoraj omenjena kot vsa ostala vozila v našem voznem parku so redno in vzorno vzdrževana, izpravna in čista.

DolenjSKI bus
Pridružite se nam na smučanju v organizaciji DolenjSKI BUS-a! V zimskem času v povprečju na vsakih 14 dni organiziramo prevoz na eno od smučišč. Odhodi  na različna smučišča v Avstriji in Italiji. Na Jesenicah naredimo postanek pri Skipass Travel agenciji kjer je možen nakup smučarskih kart, nato pa nadaljujemo proti izbranem smučišču. Prijavite se kot posameznik ali kot skupina ljudi. Če ste večja skupina se vam prilagodimo in vas poberemo na vam primernem mestu.

KLUBI, DRUŠTVA, SKUPINE
Morda želite sami najeti avtobus za smučanje pa mislite, da vas ne bo dovolj za avtobus? Kontaktirajte nas in nam sporočite vaše želje. Izdelali vam bomo ponudbo po vaših željah in na smučanje povabili tudi potnike, ki se redno udeležujejo smučanja v naši organizaciji. Tako zberemo zadostno število potnikov, vam pa zaračunamo le del prevoza odvisno od razmerja, ki ga vaša skupina predstavlja glede na skupno število udeležencev.

Turistični prevozi
Vsi naši avtobusi so opremljeni in primerni za opravljanje turističnih prevozov po Sloveniji in tujini. Na voljo vam ponujamo udoben in moderen kombi s 8 potniškimi sedeži, minibus s 20 potniškimi sedeži in štiri turistične avtobuse s 49 do 55 sedežnimi mesti in vso potrebno opremo za udobno vožnjo. Vozniki smo usposobljeni, urejeni in z veseljem skrbimo za varno in udobno vožnjo ter prijetno počutje potnikov.


Vir: http://www.mrgole.si

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Telče 19A, 8295, Tržišče, Spodnjeposavska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Avtobusni prevozi Mrgole d.o.o.
Davčna št.:
40889246
Faks:
+386(0)7 8180610

Socialno Omrežje