Objave

InfoSlovenija
20679
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew74341.jpg

KORATUR, AVTOBUSNI PREVOZI, PREVALJE

Koroška c. 5, 2390 Ravne na Koroškem, Koroška

Galerija

Predstavitev storitve

Družba Koratur d.d. Prevalje ima danes 65 avtobusov, s katerimi na območju koroške regije omogoča dnevno migracijo prebivalstva na delo, v šolo ter v pomembnejša kulturna, športna in trgovska središča. Hkrati povezuje koroško regijo z ostalimi deli Republike Slovenije, predvsem z Ljubljano, Mariborom in Celjem.

Pomembna dejavnost družbe je tudi opravljanje storitve prevoza v prostem cestnem potniškem prometu oz. izvajanje občasnih prevozov z avtobusi visoke turistične kategorije. Vozni park tako obsega preko 20 visoko turističnih avtobusov, kateri so namenjeni turističnim prevozom po vsej Sloveniji in Evropi.

Poslanstvo podjetja Koratur, avtobusni prevozije na kakovosten način zadovoljevati potrebe po prevoznih storitvah oseb v popolno zadovoljstvo naših kupcev – potnikov. Le-tem jamčimo varnost, zanesljivost, udobje, točnost in prijaznost pri opravljanju naših storitev po konkurenčnih oz. tržno primerljivih cenah. Sledimo viziji celovitega obvladovanja potniških tokov v koroški regiji, povezovanja le-te z večjimi slovenskimi mesti ter ohranitve vodilnega mesta na območju Republike Slovenije na področju turističnih prevozov in organizatorjev turističnih potovanj.

Turistična ponudba Turistični agenciji KORATUR poslujeta na avtobusnih postajah Slovenj Gradec in Ravne na Koroškem.

Vsako leto prepeljemo nekaj tisoč gostov na razne kraje po Sloveniji in Evropi na enodnevne ali večdnevne izlete, ki jih sami organiziramo. Veliko prednost na trgu predstavlja lasten vozni park, ki obsega 65 vozil, od tega 25 vozil primernih za turistične vožnje. 

Poleg izletov lahko pri nas izberete tudi kraj za vaše počitnice. Na prodajnih mestih se trudimo, da uresničimo vse želje naših gostov. Prednost predstavlja raznolika ponudba vseh večjih agencij in ponudnikov turističnih storitev, ki jih po enakih cenah, kot v njihovih matičnih poslovalnicah, zberemo na enem mestu in vam s tem prihranimo čas za izbiro počitnic. Izbirate lahko med ponudbo večjih agencij, kot so: KOMPAS, ODISEJ, NECKERMAN, PALMA, SONČEK, ATLASAIRTOURS in drugi ...... Pri nas lahko kupite tudi letalske vozovnice in vstopnice za razne koncerte in prireditve.
Potrebujete samo prevoz z avtobusom ali mini busom? Ni problema – z veseljem vam ponudimo tudi storitev občasnega prevoza. 


Vir: http://www.koratur.si/o-podjetju.aspx
Vir: http://www.koratur.si/avtobusni-prevozi.aspx

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Koroška c. 5, 2390 Ravne na Koroškem, Koroška

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Poslovna oblika:
KORATUR avtobusni promet in turizem d.d.
Davčna št.:
67833012
Naslov:
Perzonali 48, 2391 Prevalje
Poslovna enota:
Pohorska c. 15, 2380 Slovenj Gradec
Delovni čas:
Pon-Pet: 8:00-16:00