Objave

InfoSlovenija
7622
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew81203.jpg

A-COSMOS, SERVIS IN PRODAJA VOZIL, LJUBLJANA

Celovška cesta 182, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska
+386(0)1 5833660

Galerija

Predstavitev storitve

Osnovna dejavnost družbe A-Cosmos d.d., v kateri je 73 zaposlenih, je prodaja in servis novih in rabljenih vozil ter distribucija rezervnih delov in servisne opreme.

Cilj in dobrobit stranke je tisto, česar nikoli ne izpustimo izpred oči. Ta vztrajnost pa je tisto, kar nas usmerja in nas združuje ter nam tako omogoča, da vedno znova rastemo z našimi strankami. Z nami pa rastejo tudi zaposleni. Strokovnost, suverenost in visoka motiviranost vsakega od zaposlenih prispevata k uspehu celotnega podjetja. Vodstvo A-Cosmosa se zaveda, da lahko zastavljene cilje uresniči samo s kakovostnimi in predanimi ljudmi, zato veliko vlaga v znanje in zadovoljstvo zaposlenih.

A-Cosmos d.d. ima dva odlična avtomobilska centra in motoristični center. Sedež družbe in glavni avtomobilski in motoristični center je le 3 kilometre iz strogega centra mesta Ljubljane na Celovški cesti 182 (ob stičišču z Ljubljansko obvoznico). Tam prodajamo nova vozila BMW, Premium selection-rabljena vozila BMW, Mazda in rabljena vozila, motorje in popolno opremo za motoriste. Imamo tudi pooblaščeni servis za znamki BMW in Mazda. Tam je več kot 3.000 m2 parkirnih površin, 1.000 m2 salonskih površin ter 3.000 m2 servisnih površin (mehanične delavnice, ličarsko-kleparska delavnica,...). Drugi avtomobilistični center je v BTC City Ljubljana ob avtopralnici. Tam prodajamo in servisiramo vozila znamke Mazda.
Izvrstni lokaciji, strokovno osebje, hitrost, učinkovitost in še mnoge druge kvalitete so prednosti družbe A-Cosmos, ki zagotvalja visoko kvalitetno uslugo potencialnim strankam, pa tudi odlične prodajne rezultate tako za sedanja kot tudi bodoča zastopstva.Dober tim je ključ do uspeha!

Vir: http://www.mazda.acosmos.si/o_nas/o-nas
Vir: https://www.facebook.com/BMW.ACosmos/info?tab=page_info

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Celovška cesta 182, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
A-COSMOS trgovina in proizvodnja, d.d.
Davčna št.:
16457161
Faks:
+386(0)1 5833660
Delovni čas:
SERVIS Pon-Pet: 7:00-18:00 Sob: 9:00-13:00

Socialno Omrežje