Objave

InfoSlovenija
10463
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew2311.jpg

SKUTERIST SI, DOMŽALE

Prežihova ulica 13, 1230 Domžale, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje SKUTERIST je mlado podjetje, na področju motociklizma, katero posluje preko spletne trgovine.

V ponudbi imamo (v celoti) več kot 30.000 artiklov, ki poleg programa skuter/maksiskuter in Vespa zajemajo še mopede in Minimoto. V naši spletni trgovini je trenutno na voljo dobrih 10.000 artiklov (skuter/maksiskuter/Vespa), kar je največ na slovenskem trgu.

Dobavljiva je večina proizvajalcev, ki jih poznamo v svetu skuter tuning-a: Polini, Malossi, Hebo, Stage6, Top Performances, Leovince, Yasuni, Roost, TP Tuning, Airsal, SIP, ONE, TNT, BCD, 2Fast, TCR, Barikit, Bitubo, Buzzetti, BGM, Castrol, Doppler, DR, Forza, Galfer, RMS, Giannelli, G.P.T., Italkit, Ipone, Motul, Laser, Meteor, Motoforce, Naraku, NGK, Opticparts DF, ProGrip, Ramair, Sava, STR8, Tecnigas, Tomasselli…, poleg tega pa se v podjetju SKUTERIST trudimo ohraniti čim bolj ugodne in konkurenčne cene.

Naša ponudba:

Poleg skuterjev in motorjev prodajamo tudi razna olja, pnevmatike, dodatne in rezervne dele, športne dele za predelovanje (kot so: izpuhi, uplinjači, sklopke, pokrovi sklopke, cilindri, glavne gredi, variomati, jermeni, elektronika, zavorni diski, vzmetenje…) ter izdelke za spreminjanje zunanjega izgleda skuterjev, med katere sodijo stranska stojala, drugačna ogledala ter ročke krmila, spremenjene luči, karoserijske dele, neonske luči in še marsikaj. Ob takšni raznolikosti izdelkov je treba biti še posebej previden pri pakiranju, saj so nekateri izdelki dosti bolj občutljivi na udarce in tresljaje pri pošiljanju kot drugi.

Obiščite našo spletno stran!

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Prežihova ulica 13, 1230 Domžale, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Skuterist si, prodaja rezervih delov in motorjev Matic Lovrec s.p., Domžale
Davčna št.:
71296395
Kontaktna oseba:
Matic Lovrec