Objave

InfoSlovenija
2749
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew61362.jpg

KREATIVNI NAJEMI, TRZIN

Blatnica 14, 1236, Trzin, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Predstavitev podjetja

Smo pravi naslov za nakup novega ali rabljenega vozila. Prihranite denar in skrbi s pomočjo naših dolgoletnih izkušenj. Nudimo nova vozila vseh znamk po ugodnejših cenah. Rabljena vozila po vaši meri, s preverjeno kakovostjo in zgodovino. Poiščemo in uvozimo vam vozilo po naročilu, s pomočjo naše razvejane mreže dobaviteljev. Uredimo celoten postopek uvoza, zato prihranite čas in denar. Pridružite se več kot 1000 zadovoljnim strankam.

Družba Kreativni najemi d.o.o. ponuja storitev nakupa, uporabe in financiranja vozil na drugačen način. Razlikujemo se v pristopu, ponudbi in cenah storitev. Kontaktirajte nas in si priskrbite ponudbo za vaš novi avto. Na vas je, da sprejmete pravočasne in racionalne odločitve.

Predstavljene so vse blagovne znamke, za katere vam lahko uredimo nakup novega vozila. Na vas je, da si izberete želeno vozilo, vse ostalo uredimo mi.

NAKUP


Vsa vozila, ki jih ponujamo, tako domača kot iz drugih držav EU in ZDA, so občutno cenejša od uradnih maloprodajnih cen. Tudi kadar je pri naših konkurentih akcija, je cena pri nas še vedno nekoliko nižja

UVOZ RABLJENIH VOZIL

Ko je cena za sosedovo zavist zavistno nizka.
Kako delujemo?

S pomočjo široke partnerske mreže, večinoma iz Nemčije, lahko pa tudi širše EU ali ZDA, za vas poiščemo željeno rabljeno vozilo. Vsa naša vozila so tehnično brezhibna, dobro vzdrževana in ohranjena, imajo potrjene servisne knjižice ali pa so celo še v garanciji. Sodelujemo izključno s preverjenimi partnerji, ki so prisotni na trgu dalj časa ter imajo dobre reference.
 
Naša storitev

Na podlagi posredovanih podatkov bomo preverili poslano vozilo ali poiskali podobna vozila, ki ustrezajo vašim zahtevam in željam. Upoštevajoč transportne stroške, davščine, carine, strošek zavarovanja in morebitne dodatne stroške bomo za vas poiskali tisto rešitev, ki bo prinesla za vas kakovostno vozilo po najugodnejši ceni.

EU NAJEM VOZIL

Je že res, da je doma najlepše, ampak drugje zna biti ceneje. Velja tudi za najem vozil.

EU najem je dolgoročni najem vozil po vsebini enakovreden poslovnemu najemu (operativnem lizingu) z vključenimi stroški registracije in zavarovanj. Ponudnik najemov je podjetje s sedežem v Nemčiji. Kreativni najemi d.o.o. služijo kot mesto informiranja, sklepanja pogodb in/ali prevzema vozil. Kreativni najemi d.o.o. so za svoje storitve plačani s strani ponudnika najemov.

Starost vozil in doba najema:
  • Nova ali malo rabljena vozila.
  • Doba najema je 24/36/48 mesecev.
V ceno je zajeto:
  • 30.000 km (na leto; dodatni km po ceniku).
  • Registracija.
  • Obvezno avtomobilsko zavarovanje (AO).
  • Dodatno avtomobilsko zavarovanje (AO+).
  • Polni kasko z odbitno franšizo v višini 500 EUR.
  • Izguba bonusa zaradi morebitne škode se prenese na stranko v naslednjem letu najema ali novi najemni pogodbi.


Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
KREATIVNI NAJEMI, trgovina, posredništvo, najemi in zakup vozil, d.o.o.
Davčna št.:
55022022

Socialno Omrežje