Image
Image
10370
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9956.jpg

KAMIOLAND, REZERVNI DELI ZA TOVORNA VOZILA, LJUBLJANA

Cvetkova ulica 1, 1000 Ljubljana, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Kdo smo?
KAMIOLAND je mlado, prilagodljivo in hitro rastoče podjetje locirano v središču Evrope, ustanovljeno leta 2013 s privatnim kapitalom. Zaposluje osebe z večletnimi bogatimi teoretičnimi in praktičnimi izkušnjami v panogi vzdrževanja ter trgovine z rezervnimi deli za gospodarska vozila.

Odlično poznavanje razvoja panoge doma in v svetu, dobaviteljev in kupcev omogoča konstanten razvoj in rast prometa. Ti rezultati kažejo na našo zavzetost in vizijo h krepitvi stabilnosti podjetja, sposobnega preživeti tudi najglobja krizna obdobja, katera tudi v naši panogi niso izjema. Poslujemo izvozno, veleprodajno ter maloprodajo iz naše trgovine in skladiščnih prostorov v Ljubljani.

Trenutna zaloga obsega preko 8000 artiklov v skupni vrednosti 500.000 € in uspešno zadovoljuje trenutne potrebe naših kupcev. Zaradi nenehne rasti števila kupcev, razvoja novih prodajnih programov in s tem povezanih dobaviteljev skrbno gradimo ustrezno zalogo in v kratkem roku načrtujemo preseči mejo 10000 artiklov, kateri bodo vedno na razpolago.

Investiranje v stalno zalogo je skrbno načrtovano glede na potrebe tržišč, zaradi posebnih želja in potreb kupcev pa se del poslovanja odvija na tranzitni način v smislu »povpraševanje - nakup - prodaja« Z našimi partnerji - tako dobavitelji kot kupci - razvijamo in krepimo prijateljske vezi, zato naše sodelovanje ni zgolj suhoparna prodaja ali nakup, ampak prijeten dogodek.

Nadomestni deli ali rezervni deli, kakor jim bolj priljubljeno rečemo v naši panogi, so pri nas na voljo:

  • iz zaloge za pogosto iskane
  • ali po naročilu za redko iskane rezervne dele.

Naša ponudba obsega:

  • GENUINE - originalni rezervni deli v originalni embalaži proizvajalca vozila.
  • OE (Original Equipment) ali OEM (Original Equipment Manufacturer) - rezervni deli izdelani za proizvajalca vozila (tako imenovana prva vgradnja), popolnoma enake kvalitete kot originalni rezervni deli, vendar v embalaži proizvajalca le-teh.
  • REPLACEMENT - rezervni deli, kateri ustrezajo zahtevam in specifikacijam originalnih rezervnih delov (velikokrat tudi z večjimi tolerancami zaradi obrabe sosednjih delov ali sklopov), vendar izdelani s strani proizvajalca, ki ne proizvaja za prvo vgradnjo.
  • REMANUFACTURED - obnovljeni GENUINE, OE ali OEM rezervni deli, katerih je na tržišču čedalje več zaradi ekonomskih, naravovarstvenih in eksploatacijskih razlogov. Načeloma popolnoma ustrezajo kvaliteti novih rezervnih delov ter so v večini primerov sestavljeni iz novih in obnovljenih komponent. Cenovno so ugodnejši za nakup v primerjavi z novimi rezervnimi deli. Proizvajajo jih lahko proizvajalci za prvo vgradnjo, kot tudi proizvajalci, kateri ne sodelujejo v prvi vgradnji.
  • AFTERMARKET - rezervni deli, kateri niso predvideni v prvi vgradnji vozila in v glavnem predstavljajo dodatek ali spremembo v smislu izboljšave oz. prilagoditve določenih lastnosti vozila.

rezervni deli za tovorna vozila maribor,rezervni deli za tovorna vozila celje,rezervni deli za tovorna vozila ljubljana,rezervni deli za tovorna vozila iveco,rabljeni deli za tovorna vozila,dodatki za tovorna vozila,rezervni deli scania,rezervni deli man tga, rezervni deli za gospodarska vozila

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cvetkova ulica 1, 1000 Ljubljana, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
KAMIOLAND, trgovina in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
51205238
Naslov:
Cvetkova ulica 1, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0005 6661 963 ( Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 6875 028 ( Delavska Hranilnica d.d. Ljubljana)
Odgovorna oseba:
Benjamin Metelko
Kontaktna oseba:
Benjamin Metelko
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)51 377 940
Telefon:
+386(0)8 2053755
E-mail:
info@kamioland.si
Certifikat
Naziv:
KAMIOLAND, trgovina in storitve, d.o.o.
Naslov:
Cvetkova ulica 1, 1000 Ljubljana

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč
Benjamin Metelko