Objave

InfoSlovenija
11779
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew42699.jpg

AVTOCENTER VELIĆ, LJUBLJANA-ŠENTVID

Stegne 15, 1000 Ljubljana
+386(0)1 5128023

Galerija

Predstavitev storitve

Servis vozil – Avtocenter Velič – Najboljši servis avtomobila v mestu
Avtoservis je ključnega pomena za vašo varnost na cesti. Da bi se izognili neprijetnim trenutkom, ki jih lahko povzroči malomaren odnos do avtomobila, mu moramo zagotoviti redni avtoservis. Pravočasni servis vozila tako ne samo preprečuje težave, temveč podaljšuje tudi življenjsko dobo vašega avtomobila. Če menimo, da na prvi pogled z našim vozilom ni nič narobe, se lahko krepko motimo. Servis avtomobila z računalniškim pregledom odkrije tudi najmanjše napake v notranjosti vozila, ki počasi a vztrajno privedejo do mnogo hitrejše obrabe sistemov, zato strokovnjaki priporočajo redni servis vozil. Takšen servis vozila pripomore h konstantnemu obnavljanju sistemov, ki zato zdržijo precej dlje kot bi sicer, poleg tega pa je cena za servis veliko ugodnejša.
Nekateri vozniki z avtoservisom odlašajo, ker menijo, da bodo tako nekaj prihranili. Vendar je to precej zmotno prepričanje, saj ima pogostejši servis vozil ne samo finančne, ampak predvsem varnostne prednosti, ki jih ne smemo zanemariti. Ne spravljajte sebe in svojih najbližjih v nepotrebno nevarnost in obiščite avtoservis Velič v Ljubljani!
 
Avtoservis Velič poskrbi tudi za najmanjšo podrobnost
V Avtocentru Velič strokovnjaki poskrbijo za kakovosten in hiter servis vozil, ki vključuje: 

servis vozila na testni stezi (ta avtoservis vključuje pregled zavor, vzmeti, zglobov in končnikov ter izteka koles)
popravilo zavor – če so zavore obrabljene le do določene mere, ko je popravilo še smiselno; če je obraba zavor večja od predpisanega odstopanja v specifikacijah za vaš model avtomobila, potem je potrebna menjava zavor
pregled tekočin
pregled čistilcev
na seznamu servisnih storitev pa je tudi menjava olja
polnjenje avto klime
avtoservis zajema tudi računalniški pregled obrabe pnevmatik
3D avtooptika – ste vedeli, da ima vsaj polovica vozil v Sloveniji slabo naravnano podvozje? Neravne ceste in hitrostne grbine lahko sploh ob preveliki hitrosti povzročijo zamaknjenost podvozja in koles. Če opazite, da se volan vašega avtomobila trese, potem je to znak, da obišcete Avtocenter Velič, kjer vam bodo hitro preverili in nastavili podvozje, tak servis vozila pa vam ne bo vzel veliko časa.

Pregled vozila zajema tudi pregled amortizerjev. Če bodo le-ti zelo obrabljeni, bo potrebna menjava amortizerjev. Strokovnjaki Avto centra Velič vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri optimalne rešitve.
Z računalniško diagnostiko odkrijemo tudi majhna odstopanja v notranjosti vozila, ki sčasoma pripeljejo do odpovedi večjih sistemov. Takrat postane avto servis precej obsežen, zato raje poskrbite za redni servis avtomobila.  
Ugoden servis vozil – Avtocenter Velič
Manjši servis vozil – ugodnejša cena. Odločite se za hitri redni avtoservis večkrat na leto in prihranite denar. Po petih letih oziroma po približno prevoženih 100.000 km pa je potrebno narediti veliki avtoservis, kjer se zamenja dotrajane komponente. Za večjo varnost in večji užitek pri vožnji vam Avtocenter Velič zagotavlja izredno kakovosten servis avtomobila. Avto center Velič – dodatna ponudba:

avtoklima cene
vulkanizerstvo
vulkanizerske storitve - cenik
avtoservis - cene
centriranje pnevmatik

DELOVNI ČASPon-Pet: 08.00 - 12.00 | 13.00 - 18.00Sobota: 08.00 - 12.00Nedelja in prazniki: Zaprto

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Avtocenter Velić, servis, avtopralnica, vulkanizerstvo in avtooptika, Zlatan Velić s.p.
Davčna št.:
14954753
Faks:
+386(0)1 5128023