Objave

InfoSlovenija
5920
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/3575/logonew22551.jpg

SERVIS IN MONTAŽA DODATNE OPREME, GSM INSTALACIJE, AVTOAKUSTIKA - AVTOELEKTRIKA NOVAK, LJUBLJANA ČRN

Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenia
+386 (0)1 5372728

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje Avtoelektrika Novak je bilo ustanovljeno leta 1989. Že vrsto let se ukvarjamo s popravili in montažo vseh električnih in elektronskih komponent na motornih vozilih.

Z rednim izobraževanjem in dolgoletnimi izkušnjami ter modernimi avtodiagnostičnimi in klimatskimi polnilnimi napravami vam nudimo zelo kvalitetne in hitre usluge za vse tipe osebnih in dostavnih vozil kakor tudi za avtodome in motorna kolesa.
 
Za vsa omenjena vozila vam nudimo tudi servis in montažo dodatne opreme:

- alarmov in sledilnih naprav,
- parkirnih senzorjev in kamer,
- avtoradijev,
- DVD predvajalnikov,
- zvočnikov,
- GSM prostoročnih naprav,
- avto klim,
- detektorjev radarjev,
- varnostnih blokad proti kraji vozila,
- centralnih zaklepanj,
- navigacij, itd.

Avtoklimatske naprave

Klimatsko napravo vam lahko vgradimo v večino osebnih, terenskih in dostavnih vozil kakor tudi v večino avtodomov. V avtodomih je možna tudi montaža na streho (včasih namesto strešnega okna), kar omogoča delovanje klimatske naprave tudi ob mirovanju vozila, seveda pod pogojem, da je vozilo priključeno na električno omrežje ( npr. v campu, na parkirišču, itd.). Avtoklima je sestavljena iz večih sklopov: kompresor, kondenzator, sušilni filter, uparjalnik, cevi, presostat ali tlačno stikalo, ekspanzijski ventil, ventilator hlajenja in gretja, klimatronik, senzor notranje in zunanje temparature, krmilna enota, itn. Za popravilo ali zamenjavo teh komponent  imamo na našem servisu bodisi originalne ali pa na željo stranke tudi ekvivalentne nadomestne dele, ki vam jih strokovno vgradimo in seveda za njih nudimo tovarniško garancijo.

Na našem servisu vam za nemoteno in pravilno delovanje ter preprečevanje resnejših okvar klime na vašem vozilu nudimo naslednje storitve:

- pregled in čiščenje sistema hlajenja in gretja vašega vozila kakor tudi čiščenje odtočnih cevi kondenza
- polnjenje ali reciklažo plina in olja v sistemu, kar vam občutno podaljša življensko dobo kompresorja klime ter ostalih sklopov klime
- popravilo in zamenjavo visokotlačnih cevi, kompresorjev, krmilnih enot, itn
- zamenjavo sušilnih filtrov, kondenzatorjev, uparjalnikov, tesnil, filtrov zraka,ventilov, priključkov, ventilatorjev hlajenja, itn.

GSM instalacije

V vaše osebno, dostavno ali tovorno vozilo, avtodom ali motocikl vam lahko v Avtoelektriki Novak vgradimo napravo za prostoročno telefoniranje, ki zelo pripomore k vaši varnosti, kakor tudi k varnosti ostalih udeležencev v prometu.

Ponudimo vam lahko naprave, na katerih delujejo le prenosni telefoni določenega proizvajalca, priporočamo pa vam večfunkcijsko napravo, ki podpira več znamk telefonov in do pet naprav po prioritetnem vrstnem redu. Naprava preko bluetooth signala lahko prenaša tudi glasbo, slike, telefonski imenik, itn. Najbolj preverjene in uporabne so naprave proizvajalca Parrot, katere tudi v našem servisu pooblaščeno prodajamo in po večletnih izkušnjah kvalitetno vgradimo. Vedno so vam na voljo vsi izdelki, ki so noviteta v njihovem programu.

Novitete, cenike in vse razoložljive artikle si lahko ogledate na njihovi spletni strani  www.parrot.si , vgrajeno napravo pa lahko preiskusite v enem od naših vozil na sedežu podjetja Avtoelektrika Novak d.o.o, Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana - Črnuče.

Splošna avtoelektrika

V naši sodobno opremljeni avtoelektrikarski delavnici vam kvalitetno in po konkurenčnih cenah v zelo kratkem času odpravimo vse napake v zvezi z elektriko in elektroniko v vašem vozilu.

Izkušeni in usposobljeni strokovnjaki uporabljamo kvalitetna in zanesljiva orodje ter naprave.

Na vseh vrstah vozil popravljamo zaganjače, alternatorje, elektromotorje brisalcev, pomikov stekel, servo volanov, ventilatorjev gretja in hlajenja, centralnega zaklepanja, itn. Za obnovitev ali zamenjavo sklopov uporabljamo kvalitetne materiale priznanih proizvajalcev.

Poleg naštetih uslug vam nudimo tudi popravila gretja in klimatiziranja vašega vozila, saj se pogosto radiatorji oziroma grelna telesa zamašijo ali zaradi dotrajanosti puščajo hladilno tekočino.Takšne okvare povzročajo neprijetnosti kot so slabo gretje potniškega prostora, rosenje vetrobranskega stekla, neprijeten vonj v vozilu in najpomembnejše, pregrevanje motorja. Popravimo vam tudi grelce, ki so dodatno ali originalno vgrajeni v vozilo in uravnavajo delovno temperaturo motorja in notranjosti vozila.

Seveda pa poskrbimo, da bodo na vašem vozilu delovale vse luči, delovali vsi merilci in da vam bo vožnja z vašim vozilom v užitek in se boste varno pripeljali do cilja.

Avtoakustika

V našem podjetju poskrbimo, da boste imeli v vašem vozilu strokovno vgrajen avtoradio, zvočnike vseh vrst in kvalitet, ojačevalce, dvd predvajalnike, dodatne monitorje in vse kar potrebujete za kvalitetno predvajanje zvoka in slike. Za večino vozil imamo tudi dodatne konektorje, maske in nosilce, ki so potrebni za zamenjavo originalnega avtoradia s kakšnim drugim modelom po vaši izbiri. Nemalokrat je popravilo starega veliko dražje kot zamenjava z novim in največkrat veliko modernejšim ter zmogljivejšim aparatom. Seveda pa včasih to ni možno, kajti nekatera vozila imajo delovanje akustike povezano z večimi praktično nezamenljivimi komponentami, predvsem z navigacijo in ostalimi pripomočki, ki so povezani v celoto.

Vgrajujemo tudi avtoradie, ki imajo že vgrajen sistem za prostoročno telefoniranje in vam tako ni treba kupovati dodatne naprave v ta namen. So pa ločene komponente kvalitetnejše in vsaka posebej prenosljiva pri npr. odtujitvi vozila ali okvari le te.


Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenia

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Avtoelektrika Novak d.o.o.
Davčna št.:
55616526
Faks:
+386 (0)1 5372728
Delovni čas:
ponedeljek - četrtek od 8. do 17. ure petek od 8. do 16. ure sobote, nedelje in prazniki zaprto