Objave

InfoSlovenija
4019
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew851.jpg

AVTOSERVIS/CERKNICA/AVTOPOMOČ URH

PODSKRAJNIK 36, Cerknica, Notranjsko-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Predstavitev
podjetja

Avto-pomoč Urh d.o.o., Podskrajnik 36, Cerknica, je družinsko podjetje. Ob nastanku smo opravljali večinoma avtoelektričarske storitve. Z vztrajnostjo in voljo, da pomagamo vedno večjemu število ljudi, ki so se obrnili na nas zaradi težav z njihovimi vozili, smo leta 2002 zgradili servis. Razpolagamo z tremi boksi in dvigali. Imamo 1000 m2 parkirnih površin. Opremili smo ga po standardih, ki jih zahteva EU, in ki jih narekuje tehnologija, ki je vgrajena že v skoraj vsak avto, tovorno vozilo in celo traktor.

Sodelujemo z vodilnim proizvajalcem rezervnih in prvovgradnih delov za skoraj večino znamk avtomobilov, Boschem. Nekaj let smo bili tudi pooblaščeni servis za Daewoo.

Z vstopom v EU se spreminja tudi način servisiranja vozil. Poudarek je na izbiri svojega serviserja, ne glede na to katero znamko vozil imate in ali je vaš serviser pooblaščen za vašo znamko. Ne bo več potrebe, da bi se vozili v oddaljen kraj, ker je tam servis za vašo znamko, ampak boste vozilo lahko peljali svojemu najbližjemu in vašega zaupanja vrednemu avtoserviserju.

Kot Bosch Car Service imamo to prednost, da s svojo opremo in znanjem nismo »omejeni«, ampak vedno sledimo novim izzivom, pa naj gre za Zastavo ali Marcedesa.

Servis upošteva tudi ekološke in ostale normative, ki jih zahteva evropska zakonodaja za našo panogo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
PODSKRAJNIK 36, Cerknica, Notranjsko-kraška

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • AVTO - POMOČ URH avtoservisne storitve d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 57502498