Objave

InfoSlovenija
5666
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/215/66765.png

AVTOSERVIS RAKEK DAMJAN ILENIČ | VULKANIZERSTVO RAKEK

Partizanska cesta 30, 1381, Notranjsko-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

V našem servisu vam nudimo hiter in kvaliteten servis za vse tipe vozil. Nudimo vam menjave motornega olja, zračnih filtrov, mikro-filtrov, zavornih oblog, pripravo vozila za zimo (pregled stanja akumulatorja, pregled tekočine hladilnega sistema in pnevmatik),...


Vaš avto pa lahko tudi pregledamo pred tehničnem pregledom vozila.

VULKANIZERSTVO RAKEK

Menjava gum

Naši strokovno usposobljeni avtomehaniki opravljajo vse vulkanizerske storitve: premontažo pnevmatik, centriranje pnevmatik, previjačenje pnevmatik in popravilo pnevmatik. Menjava gum poteka hitro, strokovno in kvalitetno. Za menjavo pnevmatik nas pokličite in se naročite, da bi se izognili vrstam.

Prodaja letnih gum

Imamo letne in zimske pnevmatike različnih proizvajalcev, znamk in dimenzij za vse vrste vozil: Sava, Viking, Vredestein, Uniroyal, Continental, Falken, Goodyear, Pirelli, Kumho, Nexen, Fulda in Michelin. Pnevmatike po želji kupca tudi naročimo. Skrbimo, da imamo vedno na zalogi nove pnevmatike (DOT tekočega leta), ki omogočajo odličen oprijem na cesti.

Mramba gum

Ugodna hramba gum vam je na voljo pri nas , kjer imamo za shranjevanje pnevmatik na voljo ločen in primeren prostor, ki izpolnjuje vsa standardna merila. Za ohranjenost in daljšo življenjsko dobo pnevmatik je izredno pomembna ustrezna hramba le-teh.

Ravnanje platišč

Ravnanje platišč se začne tako, da celotno kolo vizualno pregledamo, s Poškodovanega platišča pa demontiramo pnevmatiko. Platišče nato vpnemo na profesionalno napravo za uravnoteženje, da lažje ugotovimo lastnosti poškodbe. Sledi pritrjevanje platišča na stroj za ravnanje platišča, ki s hidravličnim udarcem postopoma in podrobno poravna platišča za avto. Na koncu po želji naročnika platišča speskamo.

Pleskanje platišč

Peskanje je postopek, ki do popolnosti odstrani še tako trdovratne nečistoče. Izvajamo tlačno peskanje v komori. Tlačno peskanje je bolj učinkovite od injektorskega, saj pri tem postopku vnašamo večjo količino komprimiranega zraka, zato je to peskanje bolj primerno za večje in trše materiale. V komori se lahko peskajo materiali vseh vrst, kot so npr.: platišča, čiščenje rje, itd… Peskanje v komori izvajamo v komorah za ročno delo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Partizanska cesta 30, 1381, Notranjsko-kraška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
AVTOMEHANIKA, Damjan Ilenič s.p.
Davčna št.:
28060555
Naslov:
Partizanska cesta 30, 1381 Rakek
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0202 6026 0095 273 (odprt 2.10.2012, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Damjan Ilenič
Kontaktna oseba:
Damjan Ilenič
Delovni čas:
od ponedeljka do petka po dogovoru