Objave

InfoSlovenija
4881
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew20814.jpg

AVTOSERVIS KOGOVŠEK, LJUBLJANA

Vodnikova cesta 267, Ljubljana, Osrednjeslovenska
01 5104530

Galerija

Predstavitev storitve

Smo družinsko podjetje, z več kot 20 letno tradicijo. V tem času smo si pridobili znanje in izkušnje s servisnimi storitvami za vse vrste vozil, zaradi česar Vam lahko zagotovimo hitro in strokovno obravnavo Vašega jeklenega konjička.

Naša ponudba obsega vse od preprostih mehaničnih opravil, do generalne obnove vozil. Seveda pa smo opremljeni in usposobljeni tudi za vulkanizerske storitve. Poleg menjave in centriranja gum Vam z veseljem tudi svetujemo ob izbiri novih pnevmatik ter popravimo zvita platišča.

Uporabljamo kakovostne rezervne dele.

Ker želimo, da Vam vozilo služi s čim manj okvarami, pri servisih in menjavah uporabljamo le najbolj kakovostne nadomestne dele. Le ti so enakovredni originalnim delom oziroma je njihova kvaliteta še boljša! Ne pustite se zavesti serviserjem, ki Vam ponujajo poceni ponaredke, saj Vam lahko le kakovostni deli omogočijo mirno vožnjo ter zaupanje v Vaše vozilo.

Servisiramo vse znamke!

Dvajset let izkušenj na področju servisiranja vozil, redna izobraževanja ter najnovejša diagnostična oprema, nam omogočajo, da uspešno popravimo katerokoli vozilo, ne glede na znamko ali model.

Servisne storitve

Naše mehanične storitve zajemajo:

- Testiranje in popravilo zavor
- Pregled in popravila podvozij
- Redne servise
- Avto optika podvozja
- Pregled in pripravo na zimo
- Diagnostiko motorne elektronike
- Priprava na tehnični pregled

Poleg zgoraj naštetih pa tudi:

- Menjavo zobatega jermena
- Menjavo žarnic
- Menjavo akumulatorjev
- Menjavo sklopke
- Menjavo tesnila glave
- ...in še mnogo več

Vulkanizerstvo

Avtoservis Kogovšek je specializiran za vulkanizerske storitve na vseh področjih. Tako za osebna kot tudi terenska in dostavna vozila.

Na enem mestu vam omogočamo:

- Nakup pnevmatik
- Nakup okrasnih pokrovov
- Popravilo platišč
- Vijačenje
- Nakup platišč
- Centiranje platišč
- Krpanje pnevmatik
- Skladiščenje letnih/zimskih gum
- Struženje platišč
- Montažo pnevmatik

Klimatske naprave

Včasih je bilo popolnoma običajno, da smo se vozili po vročem soncu v avtomobilih brez klimatske naprave, danes pa si kaj takega že težko predstavljamo. Klimatska naprava pripomore k boljšemu počutju ter udobnejši in varnejši vožnji. Zelo pomembno pa je, da se klimo uporablja pravilno ter jo redno servisiramo.

Pred ponovno uporabo po zimskem zatišju, je nujno potrebno, da se klimatski sistem očisti. Klimatske naprave so namreč idealno gojišče bakterij, ki povzročajo bolezni dihal, v kolikor ne poskrbimo za čistočo.

Med redno vzdrževanje klimatske naprave, ki poteka v intervalih na dve leti, spada tudi vakumiranje hladilnega sistema, zamenjava olja v kompresorju in zamenjava hladilnga plina (R134A). Pri tem se preveri ali sistem tesni, preverimo tudi hlajenje in dodamo ustrezno količino mazalnega olja. Nizek nivo olja v kompresorju klimatske naprave lahko najprej povzroči puščanje hladilnega plina, nato pa še mehansko poškodbo.

Izpušni sistemi

Je vaše vozilo postalo pretirano glasno? Imate težave z izpuhom vašega vozila? Je odpovedal katalizator? Avtoservis Kogovšek vam nudi veliko izbiro izpušnih sistemov za osebna in dostavna vozila.

Za servisiranje izpušnih sistemov vozil poskrbimo z mrežo dobaviteljev ter veliko zalogo rezervnih delov. Vse to nam omogoča, da vam hitro in ugodno zamenjamo izrabljen del izpušnega sistema.

Naše storitve vključujejo (vendar niso omejene na):
    
- Menjavo katalizatorjev
- Menjavo gibljivih cevi
- Menjavo kolektorjev
- Menjavo izpušnih loncev
- Menjavo celotnega izpušnega sistema
- Testiranje izpustov
- Pregled izpušnega sistema
- Varjenje izpušnega sistema

Seveda pa vam poleg menjave dela oziroma celotnega izpušnega sistema nudimo tudi varjenje izpuha, v kolikor je to še mogoče. Tako vam lahko prihranimo kar nekaj dodatnih stroškov.

Vsi nadomestni deli izpušnih sistemov, ki jih vgrajujemo na servisirana vozila, so po kvaliteti vsaj enakovredni originalnim delom, zaradi česar ste lahko po menjavi brez skrbi.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Vodnikova cesta 267, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Avtoservis kogovšek podjetje za avtoservisne storitve in prodajo d.o.o.
  • Faks:
  • 01 5104530
  • Davčna št.:
  • 96642408