Objave

InfoSlovenija
5794
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew864.jpg

AVTOSERVIS VULKANIZERSTVO/LAJTER/DOBROVNIK

DOBROVNIK 6C, DOBROVNIK, Pomurska

Galerija

Predstavitev storitve

 

           

Avtoservis Lajter, Lajter Istvan s.p. iz Dobrovnika 6c se s servisiranjem osebnih avtomobilov ukvarja neprekinjeno od 15.09.1976, ko je bila ustanovljena obrtna delavnica. Od leta 1993 je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil FIAT in pooblaščeni serviser vozil LANCIA IN ALFA ROMEO.

AVTOSERVIS Lajter spada v pooblaščeno prodajno in servisno mrežo za vozila FIAT, LANCIA in ALFA ROMEO za Pomurje, ki je organizirana v okviru družbe AVTO TRIGLAV d.o.o., sicer hčerinske družbe poslovnega sistema AVTOCOMMERCE d.d. Ljubljana.

Pomemben del v sklopu prodaje in servisiranja predstavljajo tudi LAHKA DOSTAVNA VOZILA znamke FIAT.

V okviru svoje dejavnosti se AVTOSERVIS LAJTER ukvarja tudi s prodajo in servisiranjem motornih koles in skuterjev blagovne znamke APRILIA.

Pretežni del dejavnosti AVTOSERVISA LAJTER predstavlja servisna dejavnost v garancijskem in izven garancijskem roku za osebna vozila FIAT, LANCIA IN ALFA ROMEO , za motorna kolesa in skuterje APRILIA ter za lahka dostavna vozila FIAT.

V okviru svoje dejavnosti opravlja AVTOSERVIS LAJTER tudi servisiranje vozil drugih blagovnih znamk, ki niso več v garancijskem roku, svojo dejavnost pa dopolnjuje s:

  • prodajo originalnih kakor tudi neoriginalnih nadomestnih delov
  • vulkanizacijo, montažo gum in centriranjem koles
  • avtoelektriko ter prodajo in montažo avtoakustike
  • montažo alarmnih naprav
  • montažo in servisiranjem klimatskih naprav itd.

AVTOSERVIS LAJTER opravlja svojo dejavnost na sedežu v Dobrovniku 6c v sodobnih prodajnih in servisnih prostorih in deluje v skladu z zahtevami, standardi in tradicionalnimi vrednotami skupine FIAT.

Ekipo AVTOSERVISA LAJTER vodi lastnik in nosilec dejavnosti LAJTER ISTVÁN, sestavljajo jo pa izkušeni in strokovno usposobljeni mehaniki (Horvat Bojan, Recek Boštjan, Vegi Andrej) in avto električar (Varga Endre), za prodajo vozil je zadolžena Terezija Lajter, administrativne in knjigovodske posle opravlja Farkaš Beatrix, direktor marketinga pa je Sándor Lajter.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
DOBROVNIK 6C, DOBROVNIK, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
AVTOSERVIS LAJTER PRODAJA IN SERVIS VOZIL, ISTVAN LAJTER S.P.
Davčna št.:
97598682