Brezplačne informacije 080 34 22

PLINEKS, AVTOPLINSKI SISTEMI, MISLINJA

Straže 65, 2382 , Mislinja, Koroška
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Plineks, avtoplinski sistemi, d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 32714602
  • E-mail:
  • Govorimo:
  • Z vami že:

V mreži servisnih točk PLINeks vgrajujemo in servisiramo avtoplinske sisteme različnih proizvajalcev (Landi Renzo, Zavoli, Emer, Omvl, Tartarini, Prince, E-Gas, Romano, KME, BRC, Mimgas, Stargas…) Strankam vedno priporočamo vgradnjo enega izmed vrhunskih sistemov, ki je za posamezen avto najbolj primeren. Le ti so v celoti prenosljivi v drugo vozilo, vbrizg goriva pa imajo v realnem času. Garancijska doba vrhunskih avtoplinskih sistemov je pet let (garancija na delo je v vsakem primeru 7 let). Nudimo tudi možnost brezplačnega nadomestnega vozila v času vgradnje avtoplinskega sistema v Vaše vozilo.

Podjetje PLINeks d.o.o. je edino podjetje iz področja avtoplinskih sistemov v Sloveniji, ki ga odlikuje certifikat kakovosti.

Vozila s pogonom na avtoplin postajajo zaradi svoje ekonomičnosti vedno bolj uveljavljena pogonska tehnologija. Avtoplin se je uveljavil kot najpomembnejša in najbolj razširjena alternativa klasičnim gorivom, uporablja ga že več kot 9 milijonov avtomobilov po vsem svetu. Vozila na avtoplinski pogon so okolju prijaznejša, varnejša in imajo izboljšano vozno dinamiko. avtoplin avto plin avtoplin avto plin landi renzo avto na plin sigas g1 g-1 prins Petrol d.d. IQ sistemi

Na našem certificiranem avtoservisu vam nudimo prezentacijo, servis in vgradnjo avtoplinskih sistemov različnih svetovno uveljavljenih proizvajalcev z garancijo, za vgrajen avtoplinski sistem izdelamo tudi vso potrebno dokumentacijo. Možnost plačila na 12 obrokov. Edini na našem tržišču uporabljamo aditiv V-Lube za zaščito sesalnih in izpušnih ventilov pri vožnji na plin, kateri ima celo TÜV certifikat.

Kot prvi v Sloveniji pa nudimo tudi brezplačno diagnostiko za ugotovitev napake v primeru nepravilnega delovanja kateregakoli avtoplinskega sistema, in to na našem matičnem servisu.

Izračunajte si prihranek, ki ga lahko dosežete s strokovno predelavo vašega vozila. Kontaktirajte naše strokovnjake in se z njimi posvetujte o možnostih, načinih in ceni predelave.

Uporaba avtoplina znižuje emisije škodljivih plinov v okolje. Kot že omenjeno smo vsakodnevno priča spreminjanju vremenskih razmer, ki so posledica onesnaževanja in v naši moči je, da vsak kot posameznik prispevamo k omilitvi le tega – prvi korak na tej poti je uporaba avtoplinskega pogona. Študije kažejo, da pri predelavi sodobnega avtomobila na avtoplin dosežemo naslednje rezultate:

 

- 34% znižanje dušikovega oksida,

- 15% znižanje ogljikovega dioksida,

- 50% znižanje ogljikovega monoksida,

- do 40% znižanje smoga,

- skoraj nič emisij ogljikovodikov,

- skoraj nič emisij žveplovega dioksida,

- skoraj nič emisij ostalih toksinov.

Vir: http://www.plineks.si/plinski-pogon

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si