Objave

InfoSlovenija
3646
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew68376.jpg

VULKANIZERSTVO MENGEŠ, AVTO CENTER SKOK, Ljubljana

Glavni trg 9, Mengeš, 1234, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Avto center Skok smo majhno družinsko podjetje v centru Mengša z večletno tradicijo. Naši primarni dejavnosti sta bili sprva avtokleparstvo in avtovleka. Z leti so prevozna sredstva vsebovala vse več plastičnih delov, kar je zahtevalo vedno več pridobivanja raznovstnih znanj in širitev dejavnosti tudi v tej smeri.

Znani smo po kvalitetnem popravilu in varjenju plastike za avtomobile, motorje, plovila in ves tovorni program. Zaradi velikega povpraševanja strank, smo dejavnost razširili z vulkanizerstvom in menjavo avtostekel za vsa osebna in tovorna vozila, ki vam jih lahko dobavimo in vgradimo tudi na terenu.
Ker največjo pozornost namenjamo kakovosti naših storitev in odgovornemu pristopu do naših strank, se k nam vedno znova vračajo zadovoljne stranke iz širše okolice Mengša (Domžal, Kamnika, Most, Komende, Radomelj, Trzina, Kranja in Ljubljane) ter celjske in dolenjske regije.
Obiščite nas in nam zaupajte Vaše vozilo, za katerega bomo poskrbeli z največjo mero pozornosti. Zagotavljamo Vam, da se boste zadovoljni vedno znova vračali.

STORITVE:


VULKANIZERSTVO

Smo najugodnješi ponudniki premontaže in centriranja pnevmatik v Mengšu. Naj se pohvalimo, da pri nas ni čakalnih vrst, saj ste ob predhodnem naročilu na telefonski številki 031/316-200, ob dogovorjeni uri, vedno na vrsti.
Premontažo in centriranje izvajamo za:  

 • osebna vozila
 • kombije in dostavna vozila
 • motocikle (centiranje gp)

Po konkurenčnih cenah Vam lahko priskrbimo pnevmatike različnih proizvajalcev (Sava, Nexen, Dunlop,Bridgestone,Kumho,Michelin…) ter raznovrstna jeklena in aluminijasta platišča.
Če se vam zgodi neprijetnost in imate zaradi katerega koli vzroka predrto pnevmatiko, vam tudi to strokovno in kvalitetno uredimo.

AVTO STEKLA
Z menjavo lepljenih avto stekel se ukvarjamo že od leta 1992. Vgrajujemo stekla priznanih blagovnih znamk: SAINT-GOBAIN, PILKINGTON IN AGC. Pri menjavi uporabljamo izključno najboljše materiale, ki ustrezajo vsem standardom. Popravilo vetrobranskega stekla se opravlja, če je poškodba manjša od kovanca za 2 EUR.
Vetrobransko steklo vam zamenjamo v dveh urah!

Ponujamo vam:

 • menjava avto stekel (opravimo jo v naši delavnici ali na terenu)
 • popravilo avto stekel
 • prodaja in dobava stekel za osebni in tovorni program (vključno z gradbeno mehanizacijo)


VARJENJE PLASTIKE

S popravilom in varjenjem plastike (ABS, PP, PA, P/E, itd.) se ukvarjamo že od leta 1994. Najpogosteje varimo in ravnamo plastiko avtomobilov, motociklov in ostalih prevoznih sredstev. Predvsem so to poškodovani odbijači, nosilci žarometov, meglenke, zadnja svetila, blatniki, oklepi, ščitniki, maske, armature… Ustrezno vam popravimo tudi poškodovane plastične dele čolnov in ostalih plovil.
Popravljamo tudi razne dele iz poliestra ter odbijače iz gume (PUR).

Popravljeni deli so po funkciji delovanja povsem enakovredni novim, le da so občutno cenejši. Dražji kot so novi proizvodi, bolj je popravilo plastike ekonomsko upravičeno.
Preverite našo ponudbo dodatnih storitev!

 • priprava vozila na tehnični pregled
 • priprava vozila za prodajo
 • diagnostika
 • poliranje in obnovo žarometov
 • kemično-globinsko čiščenje notranjosti vozila
 • popravilo poškodb od toče brez ličanja
 • hrambo pnevmatik in platišč

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Glavni trg 9, Mengeš, 1234, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Avto center Skok, vzdrževanje, popravila vozil in plovil, Boštjan Skok s.p.
Davčna št.:
43913679
Kontaktna oseba:
Boštjan Skok

Socialno Omrežje