Objave

InfoSlovenija
1268
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/8627/aoprema-1495453025.JPG

MONTAŽA VLEČNE KLJUKE

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Aoprema vam lahko ponudimo štiri različne tipe kljuk za vaše vozilo. Izbirate lahko med klasično vlečno kljuko,avtomatsko oz. hitrosnemljivo vlečno kljuko,vertikalno oz. skrito vlečno kljuko in imamo tudi tovorne vlečne kljuke.

Vse vlečne kljuke so ustrezno certificirane in primerne za takojšnjo vgradnjo. V sodobnih vozilih je vedno več elektronike, zato vam poleg vlečne kljuke ponujamo tudi vrhunske zaščitne elektro module in vtičnice, ki jih je potrebno vgraditi v vaše vozilo v izogib napakam in ostalim zaščitam.


Deflektorji (usmerjevalniki) zraka so izdelani iz visoko kakovostnih materialov.

So zelo priročen dodatek k opremi vozila saj nudijo naravno kroženje zraka v notranjosti kabine, ter varujejo voznika pred neprijetnimi učinki pretoka zraka pri odprtem oknu. V meglenem in dežnem vremenu lahko preprečijo rosenje stranskih šip. Ob uporabi usmerjevalnikov so lahko okna priprta tudi ob dežju in snegu. Vsi usmerjevalniki zraka so zasenčeni, kar pomaga k preprečevanju vdora sončne svetlobe v vozilo med poletjem. Čiščenje je možno s komercialno dostopnimi čisilnimi sredstvi in mehko krpo.

Na voljo so v pakiranjih po dva kosa za sprednji par oken ali štiri kose za celotno vozilo.

Montaža se opravi v nekaj minutah. Vtori na robovih zagotavljajo učinkovito stabilizacijo deflektorjev v gume okenskih tesnil. Vsak par usmerjevalnikov je pakiran v kartonski škatli, zaščiteno z lepilnim filmom, ki med prevozom preprečuje praske (je treba odstaniti pred namestitvijo na vozilo). TÜV certificirano.

Gumi tepihi za vozila izdelani po kroju vozil. Pri določenih modelih priloženi nastavki za pritrditev.. Kompleti večinoma vsebujo 4 kose (dva spredaj in dva zadaj). Ne vsebujejo zdravju škodljivih snovi. Brez dišečih arom in ne "smrdijo" po gumi. Vsi tepihi so TÜV certificirani.

Nadomestni avtomobilski rezervni deli in najboljše cene!

Sklopke, enomasni in dvomasni vztrajniki,Textar zavorni diski in zavorne obloge oz. ploščice, vrhunske metlice brisalcev - tipski brisalci za vaše vozilo(BOSCH, VALEO), zračni filtri, oljni filtri, UNIVERZALNI KATALIZATORJI, izpušni lonci in še več...
Napišite kaj potrebujete mi pa se bomo potrudili in vam zagotovo ponudili konkurenčno ceno.
Pridružite se zadovoljnim kupcem in preko spletnega obrazca na naši spletni strani oddajte  povpraševanje.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

  • Naziv:
  • AOPREMA, trgovina in storitve, d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 37918621
  • Naslov:
  • Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana - Šentvid
  • Plačilna platforma:
  • IBAN SI56 6100 0000 9642 438 (odprt 16.1.2015, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
  • Odgovorna oseba:
  • Muratovič Amir

Socialno Omrežje