Brezplačne informacije 080 34 22

KLUB AJDOVSKIH ŠTUDENTOV IN DIJAKOV, AJDOVŠČINA

Cesta iv. prekomorske 61a , Ajdovščina, Goriška +386 (0)59 014 291
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Klub ajdovskih študentov in dijakov
  • Davčna št.:
  • 49218042
  • E-mail:
Klub ajdovskih študentov in dijakov je samostojna, nepridobitna in nestrankarska organizacija, ki zastopa interese ajdovskih študentov in dijakov, se zavzema za njihovo dobrobit in skrbi za izboljšanje kakovosti študentskega ter dijaškega življenja. Deluje na področju kulture, izobraževanja, sociale in športa. Klub z delovanjem pripomore k izoblikovanju kulturne in družbene politike na lokalni ravni ter skrbi za prepoznavnost svojih študentov in dijakov ter občine Ajdovščina na nacionalni ravni. Svoje poslanstvo uresničuje ob sodelovanju in pomoči lastnih pododdelkov, partnerstvi z javnimi in gospodarskimi institucijami ter v navezi z ostalimi študentskimi klubi ter organizacijami. Klub se bo tudi v bodoče trudil realizirati svoje poslanstvo.

Svojo vlogo na področjih delovanja bo še okrepil in pri tem upošteval želje in potrebe svojih članov, prebivalcev v občini ter tudi okolja. Klub bo uvajal nove projekte, ki bodo skladni z željami študentov in dijakov, ob tem pa si bo prizadeval za čim višjo raven kvalitete programa in stopnje razvoja na svojem področju. Postavljene cilje bo klub dosegal prek zagnanosti, inovativnosti, kreativnosti in znanja svojih članov ob pomoči nevladnih in gospodarskih institucij.

UGODNOSTI

Rekreacija

Z novim študijskim letom se začne tudi letna rekreacija za člane našega kluba. Ta bo potekala vsako soboto v mali dvorani ŠC Police in sicer po naslednjem urniku:

ODBOJKA
vsako 2. in 4. soboto v mesecu od 19.00 do 21.00 ure

NOGOMET
vsako 1. in 3. soboto v mesecu od 19.00 do 21.00 ure

SPROŠČANJE V BAZENU V ŠC POLICE
Poleg športov v dvorani nudimo našim članom tudi sproščanje v notranjem bazenu v ŠC Police. Ta že obratuje s polno paro in bo vse do konca meseca aprila. Za naše člane imamo posebno ponudbo za vstopnice za 10 obiskov in sicer:
VSTOPNICA ZA 10 OBISKOV 20€
Vstopnice se da kupiti na naši info točki v času uradnih ur. Ob nakupu je treba priložiti člansko izkaznico.

Popusti
  • tiskanje na infotočki
  • vstopnine na naše koncerte
  • silvestrovanje
  • www.diplomska.si (koda za popust: KAŠ)
INFOTOČKA & ŠOUP POSTAJA

Uradne ure:
Ponedeljek: zaprto
Torek: zaprto
Sreda: 14:00 - 16:00
Četrtek: zaprto
Petek: 15:00 - 18:00
Sobota: 10:00 - 14:00
Nedelja:zaprto
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si