Brezplačne informacije 080 34 22

INŠTITUT SIMBIOZA, LJUBLJANA

Slomškova ulica 8, Ljubljana , Osrednjeslovenska 059 015522
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Zavod Simbioza, inštitut za izobraževanje na področju odnosov
  • Davčna št.:
  • 79431909
  • E-mail:
Inštitut Simbioza je nastal z namenom, da ti stoji ob strani v osebni stiski, ti pomaga pri iskanju notranjega ravnotežja in ti svetuje pri sprejemanju pomembnih življenjskih odločitev. Predvsem pa bi ti radi ponudili svojo pomoč pri krepitvi partnerskega odnosa ter na področju vzgoje in družinskih odnosov. Skratka, radi bi ti ponudili celovito pomoč pri oblikovanju in ohranjanju ljubečega družinskega okolja.

Ljubiti, biti ljubljen ter z ljubljeno osebo vzgajati otroke in jih spremljati na poti njihovega odraščanja v zdrave in sposobne mlade osebnosti, so sanje vsakega človeka, ki pa niso tako preprosto uresničljive, kot sprva mislimo da bodo. Mladi in neizkušeni se podajamo na eno najzahtevnejših poti našega življenja in se zato dokaj nepripravljeni srečamo s kopico zahtevnih izzivov, ki jih rešujemo po svojih najboljših močeh, a kljub močni volji in dobrim namenom pogosto čutimo, da nam stvari uhajajo iz rok, saj preprosto nismo dovolj opremljeni za izpolnitev zahtevnega življenjskega poslanstva: biti ljubeč partner in odgovoren starš.

Ko začutimo, da se nam družinska sreča začne izmikati, nastopi čas za učenje in osebno rast.

Za vse dobre stvari se je potrebno potruditi in družina je zagotovo ena od najboljših in najdragocenejših. Res pa je, da družinska sreča ni nekaj, kar nam je podarjenega. Družinsko srečo si ustvarjamo vsak dan sproti, zato pa potrebujemo voljo, pripravljenost in znanje.

V Inštitutu Simbioza imamo znanje, izkušnje, voljo in pripravljenost, ki jih z veseljem delimo z vami, če ste se pripravljeni skupaj z nami podati na pot osebnega razvoja.

Za vas smo pripravili:

- družinsko svetovanje,
- zakonsko oziroma partnersko svetovanje,
- klepetalnico za starše,
- osebno svetovanje,
- mediacijo.
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si