Objave

InfoSlovenija
2873
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew73858.jpg

LTO ROGLA-ZREČE

Cesta na Roglo 11, Zreče, Savinjska
+386(0)8 2050836

Galerija

Predstavitev storitve

LTO Rogla – Zreče, GIZ je lokalna turistična organizacija za pospeševanja turizma na lokalni ravni občine Zreče in na ravni turistične destinacije Rogla - Pohorje. V okviru LTO-ja deluje Turistično informacijski center Zreče, ki ponuja dnevnim obiskovalcem in gostom v Zrečah informacije o turistični ponudbi v občini Zreče ter posreduje informacije o prenočitvenih kapacitetah v destinaciji Rogla – Pohorje.

Občino Zreče in destinacijo Rogla – Pohorje predstavlja na številnih sejmih in predstavitvah doma in v tujini. Sodeluje z društvi v občini in izdaja mesečni koledar prireditev v občini Zreče ter pomaga pri organizaciji in koordinaciji prireditev v občini.

Destinacija Rogla-Pohorje združuje Zreče, mesto dobrega počutja, Slovenske Konjice, mesto cvetja in vina, Vitanje, mesto tradicije in vesoljskih tehnologij in Oplotnico, mesto z edinstvenimi naravnimi zakladi. Čudovita narava Zreškega Pohorja, ki jo odlikujeta pristnost in domačnost, dajejo pečat prijazni in gostoljubni ljudje. Spoznajte zanimivo podeželje s kolesom ali peš po označenih kolesarskih in pohodniških poteh ali. Sprostite se v prijetno topli termalni vodi, se napolnite z energijo naravne zdravilne klime in se razvajajte ob izbrani kulinariki in z odličnimi vini.


Vir: Povezava

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Cesta na Roglo 11, Zreče, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
LTO ROGLA-ZREČE, gospodarsko interesno združenje za pospeševanje turizma
Davčna št.:
53039785
Faks:
+386(0)8 2050836
Delovni čas:
Ponedeljek - petek: 8.00 - 16.00 Sobota: 9.00 - 12.00 Nedelje in prazniki: 9.00 - 11.00

Socialno Omrežje