Brezplačne informacije 080 34 22

  • Tukaj se nahajate:
  • Gostinstvo
  • Bari
  • TROPIC CAFE LOUNGE BAR & VRTNARSKI CENTER, SLOVENSKE KONJICE

TROPIC CAFE LOUNGE BAR & VRTNARSKI CENTER, SLOVENSKE KONJICE

Ob potoku 4, 3210 , Slovenske Konjice, Savinjska +386(0)3 7590290
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Vtim, vrtnarstvo, gostinstvo in turizem d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 25417177
  • E-mail:
  • E-mail:
VRTNARSKI CENTER

Smo vrtnarski Center iz Slov. Konjic, ki že 20 let s pridom nabiramo znanje in izkušnje iz področja vrtnarstva, cvetličarstva in vseh ostalih zeleno-cvetočih lepot, ki nas v naravi obdajajo.
 

Naše pokrite vzgojno-prodajne površine obsegajo približno 3000 kvadratnih metrov in približno toliko imamo tudi zunanjih površin.  

V vrtnem centru v velikem moderno opremljen prodajnem prostoru ponujamo lastno vzgojene okrasne rastline, sadike zelenjave ter dišavnice.

Na vašo željo jih brezplačno zasadimo v korita in lonce. Nudimo vam vse vrste okrasnih rastlin, substratov, gnojil, cvetličnih loncev in drugih materialov za vrt.

Sodelujemo samo z izkušenimi dobavitelji in vrhunskimi znamkami kot so klasmann, compo, immergrun, master green, stocker, gloria itd. 

Prav tako imamo svojo drevesnico, katere ponudba ne bo pustila ravnodušnih še tistih najzahtevnejših strank. Na željo strank opravljamo načrtovanja in zasaditve vrtov in parkov, opremljamo stanovanjske in poslovne objekte ter prireditvene in sejemske površine.

Vrtni center
V njemu lahko najdete od najbolj modernega do najbolj eksotičnega. Pri nas boste doživeli marsikaj saj je center prava paša za oči..  

Drevesnica Imamo svojo drevesnico, katere ponudba s svojo raznolikostjo ne bo pustila ravnodušnih še tistih najzahtevnejših strank.

Urejanje poslovnih in bivalnih ambientov Načrtujemo ureditve okolja in izvajamo vsa vrtnarska in zemeljska dela, potrebna za lepši bivalni prostor.

Cvetličarna
Velika ponudba sobnih lončnic, okrasnih loncev,… sledimo novim trendom. Aranžiranje daril, darilni program in žalna floristika.

Letni delovni čas: Od 1. aprila do 23. septembra
Od ponedeljka do petka: 8:00h-19:00h
Sobota: 8:00h-13:00h
Nedelja in prazniki: ZAPRTO

TROPIC CAFE LOUNGE BAR

Vrhunska kava, izjemen ambient, prijazno strežno osebje, rajska terasa...

Ni greh, je pa pregrešno dobro …
… razvajanje v Tropic cafe-ju

Konec je sanjarjenja o eksotičnem vrtu. Konec je dilem, kje boste popili svojo najljubšo jutranjo kavo in konec je večnega razmišljanja, kje boste zadovoljni vi, medtem ko si bodo vaši otroci privoščili pravo gusarsko pustolovščino. V mirnem ambientu Tropic cafeja, boste doživeli vse to in veliko več!

Ponudba *CafeLoungeBar-a Tropic cafe* :
- Vrhunska kava *Julius Meinl*
- Sveži naravni sokovi
- Dnevno sveži sendviči *ciabatta*
- Cocktaili
- Sladoled in sladoledni deserti
- Ledene kave
- Ledene čokolade
- Tortice Marlenka
.....

Odpiralni čas   
Pon - Pet: 7:30 - 22:00
Sob: 7:30 - 23:00
Ned: 8:30 - 22:00
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si