Brezplačne informacije 080 34 22

  • Tukaj se nahajate:
  • Gostinstvo
  • Catering
  • KUHAR NA DOMU, CATERING, PIKNIK IN POROKE ŠTRK, LJUBLJANA

KUHAR NA DOMU, CATERING, PIKNIK IN POROKE ŠTRK, LJUBLJANA

Gerbičeva 17 , Ljubljana, Osrednjeslovenska
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Štrk d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 69388890
  • E-mail:

Ste se naveličali vsakodnevnega kuhanja na svojem domu? Ste siti organizacije in kuhanja na rojstnem dnevu, pikniku, poroki, obletnici, pripravi cateringa oziroma hladno toplega bifeja ali drugega za Vas pomembnega dogodka? Pravi naslov za to rešitev je KUHAR NA DOMU!

Od sedaj lahko zaradi KUHARJA NA DOMU Vi in Vaši povabljenci brez vsakršnih skrbi preprosto uživate in se predajate kulinaričnim užitkom na Svojem domu ali kje drugje! Vse skrbi o tem, kaj ponuditi svojim gostom na slavnostnem dogodku, koliko, kje in kdaj nakupiti sestavine za jedi, kako in kje skuhati in pripraviti jedi za večje število gostov lahko prepustite nam!

Kuhamo predvsem slovenske jedi s pridihom dalmatinske kuhinje, saj imamo z omenjeno kulinariko največ izkušenj do sedaj. Recepti po katerih kuhamo in pečemo so preizkušeni in temeljijo na podlagi večletnih kuhinjskih veščinah v različnih restavracijah. Vsi recepti in menuji so prilagodljivi, kar pomeni, da se lahko z Vami podrobneje posvetujemo o njih!

KUHAR NA DOMU

Kuhar na domu Od sedaj lahko zaradi KUHAR-ja NA DOMU Vi in Vaši povabljenci brez vsakršnih skrbi preprosto uživate in se predajate kulinaričnim užitkom na Svojem domu ali kje drugje! Vse skrbi o tem, kaj ponuditi svojim gostom na slavnostnem dogodku, koliko, kje in kdaj nakupiti sestavine za jedi, kako in kje skuhati in pripraviti jedi za večje število gostov lahko prepustite nam!

Kuhamo predvsem slovenske jedi s pridihom sredozemske kuhinje, saj imamo z omenjeno kulinariko največ izkušenj do sedaj. Recepti po katerih kuhamo in pečemo so preizkušeni in temeljijo na podlagi večletnih kuhinjskih veščinah v različnih restavracijah. Vsi recepti so prilagodljivi, kar pomeni, da se lahko z Vami podrobneje posvetujemo o njih!

PIKNIKI in ENOLONČNICE

Piknik je lep, nepozaben, družaben in sproščujoč dogodek! Zakaj ga ne bi popestrili s »kuharjem na domu«? Ni lepšega kot se zabavati doma na vrtu oziroma Vam najljubšem kotičku kulinaričnih užitkov!Piknik menu

Jedi pripravljamo najraje tam, kjer ste sproščeni, brez skrbi in brez obveznosti! Kuhamo, pečemo in pripravljamo jedi pred Vašimi očmi in Vašimi povabljenci – v živo! Jedi za piknik pripravljamo: v naravi, v gozdu, doma, na vrtu, v lovski koči, na vikendu in na dogodkih kot je npr.: zasebna oziroma službena zabava, praznovanje, dekliščina, fantovščina, poroka, abraham, sejem, degustacijski dogodek, razstava, rojstni dan ali kar tako!

CATERING

Za posebne priložnosti kot so pogostitve poslovnih partnerjev, predstavitve, sejmi, otvoritve, predstave itd. pripravljamo CATERING ponudbo.

Catering pripravimo v obliki hladno – toplega bifeja z banketno mizo in samopostrežnim načinom strežbe.

Pripravljamo: hladne in tople predjedi, juhe, glavne mesne in morske jedi, priloge in prikuhe, solate, domače sladice, plošče s svežim sadjem, sirove plošče s suhim sadjem itd. Nudimo tudi postrežbo več vrst kave, čaja, soka, vina, itd.

POROKE

Organiziramo kulinarično poroko na Vaši najljubši lokaciji, kjer ste sproščeni in brez skrbi!

Poskrbimo za celoten izbor jedi s plinskega žara, grila z ogljem, peko v saču ali na marmornati plošči nad kuriščem. Poroko organiziramo v obliki piknika, kar pomeni, da svatje vidijo v živo pripravo slastnih jedi in hrane! Pred gosti pripravimo razne zelenjavne, mesne ali morske predjedi, domače juhe, mesne, ribje ali zelenjavne jedi, priloge, solate in sladice!

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si