Objave

InfoSlovenija
10983
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2434/sodexo_en_left_RGBcolor_2-1574162196.jpg

SODEXO Prehrana in storitve d.o.o.

Tehnološki park 22A, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska
SODEXO Prehrana in storitve d.o.o. https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2434/sodexo_en_left_RGBcolor_2-1574162196.jpg +386 (0)1 4205800 5 05 1

Galerija

Predstavitev storitve

Smo slovensko podjetje Sodexo s prehranskimi obrati širom Slovenije. Naša dejavnost je izvajanje prehranskih in drugih storitev v podjetjih, šolah, zdravstvenih in drugih ustanovah. Prav tako poskrbimo tudi za vse, ki si zaželijo svoj obrok zaužiti v domačem okolju.
Mamljivi in okusni svet Sodexa izboljšuje kakovost življenja. Stalno prizadevanje za večanje kakovosti bivanja in ugodja naših odjemalcev pa je tista prednost, kar nas dela v Sodexu drugačne in privlačnejše.

V Sodexu namreč spreminjamo načela klasične organizirane prehrane. Za pripravo raznovrstnih jedi, ki temeljijo na slovenski kuhinji, uporabljamo sveže izbrana in domača živila. S stalnim izobraževanjem zaposlenih v Sodexu in razvijanju novih tehnologij pa presegamo okvirje in tudi pričakovanja naših naročnikov in gostov.

Navkljub doseženi visoki ravni našega delovanja pa želimo še naprej napredovati. Zato vseskozi stremimo k še nadaljnjemu povečanju rasti, zaradi česar posvečamo največjo pozornost pridobivanju novih naročnikov. Le-te želimo pridobiti iz vseh mogočih družbenih segmentov, ki odločilno vplivajo na vsakodnevni ritem našega bivanja. Vsekakor pa ne zanemarjamo tudi razvoja vseh storitev, ki so jih deležni naši dosedanji naročniki. Zato je prav inovativen in sodoben pristop k prehranskim novostim poglaviten in obenem tista težnja, h kateri bomo stremeli v prihodnje.

Prehranske storitve
Dnevno pripravimo preko 40.000 obrokov na več kot 150 lokacijah po vsej Sloveniji. Pripravljamo malice in kosila v podjetjih za prehrano naših gostov na delovnem mestu, v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah ter fakultetah, bolnišnicah in drugih javnih ustanovah. Imamo 50-letne izkušnje iz Slovenije in tujine, s katerimi si pomagamo pri zadovoljevanju želja in potreb naročnikov in gostov.

Menu mobil
Storitev Menu mobil je idealna rešitev za starejše ljudi in vse tiste, ki ne morejo ali nimajo časa pripravljati toplega obroka.
Vsak dan ob istem času dostavimo toplo kosilo na dom, po dogovoru pa ga tudi postrežemo.
Za tovrstne naročnike poleg klasičnih jedi pripravljamo tudi vse vrste diet po želji uporabnikov in zdravniških priporočilih (varovalno dieto, žolčno, želodčno, sladkorno dieto, brezglutensko dieto, poskrbimo pa tudi za vegetarijance).  

Catering
Posebne priložnosti obravnavamo še posebej praznično z domiselno, priljubljeno in vašim željam prilagojeno ponudbo. Ob teh priložnostih vam jedi pripravlja najbolj usposobljeno osebje. Hladne in tople bifeje, bankete, koktejle in druge vrste pogostitev vam pripravimo ob priložnostih, kot so pikniki, novoletne zabave, obletnice, letna srečanja, pogostitve poslovnih partnerjev in druga praznovanja.

Kariera v Sodexu
Smo mednarodno podjetje, ki zaposluje 420.000 sodelavcev v 80 državah po celem svetu. V Sloveniji je zaposlenih že več kot 570 sodelavcev na 150 lokacijah, število zaposlenih pa se veča iz dneva v dan. 
V Sodexu skrbimo za zadovoljstvo in zavzetost naših zaposlenih, ki so eden ključnih dejavnikov uspešnosti podjetja. 

Dijaška prehrana
Zdrava, redna in pravilna prehrana je bistvena in izredno pomembna za razvoj in zdravje slehernega posameznika, še posebej pomembna pa je za otroke in mladostnike. Zdrava prehrana daje energijo za rast in gibanje ter omogoča boljše pogoje za osebnostni razvoj. 

Vir: http://si.sodexo.com/sisi/default.asp

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

  • Čestitke za najboljšo hrano

    ,

    Bravo, zelo dobra hrana, še nikoli nisem okusila boljše in bolj hranljive malice. vsak dan hrepenim po Sodexu. Imate zelo dober kmečki sendvič in skutin namaz in rezino pice, še posebej vreden hvale pa je domači čaj. Ker na žalost nisem več del šolskega sistema, kjer sem se spoznala z vašo odlično hrano, me zanima če nameravate odpreti restavracijo. :) lep pozdrav,
    Rate this review:

Hitri kontakt

company map
Tehnološki park 22A, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Sodexo prehrana in storitve d.o.o.
Davčna št.:
30158389
Naslov:
22a Tehnološki park, Ljubljana
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0316 0100 0000 909 (SKB d.d.)
Plačilna platforma:
IBAN SI56 2900 0015 1142 929 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
Odgovorna oseba:
Cvetka Franko
Kontaktna oseba:
Urška Rudel

Socialno Omrežje