Brezplačne informacije 080 34 22

SODEXO, CATERING, MENU MOBIL, LJUBLJANA

Tehnološki park 22, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska +386 (0)1 4205840
SODEXO, CATERING, MENU MOBIL, LJUBLJANA https://www.info-slovenija.si/media/com_mtree/pictures/listings/m/logonew14134.jpg +386 (0)1 4205840 5 05 1
Pokaži pot
 • Poslovna oblika:
 • Sodexo prehrana in storitve d.o.o.
 • Naslov:
 • 22a Tehnološki park, Ljubljana
 • Davčna št.:
 • 30158389
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 0316 0100 0000 909 (SKB d.d.)
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 0510 0801 2352 069 (ABANKA d.d.)
 • Odgovorna oseba:
 • Urška Rudel
 • Kontaktna oseba:
 • Urška Rudel
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

Smo slovensko podjetje Sodexo s prehranskimi obrati širom Slovenije. Naša dejavnost je izvajanje prehranskih in drugih storitev v podjetjih, šolah, zdravstvenih in drugih ustanovah. Prav tako poskrbimo tudi za vse, ki si zaželijo svoj obrok zaužiti v domačem okolju.
Mamljivi in okusni svet Sodexa izboljšuje kakovost življenja. Stalno prizadevanje za večanje kakovosti bivanja in ugodja naših odjemalcev pa je tista prednost, kar nas dela v Sodexu drugačne in privlačnejše.

V Sodexu namreč spreminjamo načela klasične organizirane prehrane. Za pripravo raznovrstnih jedi, ki temeljijo na slovenski kuhinji, uporabljamo sveže izbrana in domača živila. S stalnim izobraževanjem zaposlenih v Sodexu in razvijanju novih tehnologij pa presegamo okvirje in tudi pričakovanja naših naročnikov in gostov.

Navkljub doseženi visoki ravni našega delovanja pa želimo še naprej napredovati. Zato vseskozi stremimo k še nadaljnjemu povečanju rasti, zaradi česar posvečamo največjo pozornost pridobivanju novih naročnikov. Le-te želimo pridobiti iz vseh mogočih družbenih segmentov, ki odločilno vplivajo na vsakodnevni ritem našega bivanja. Vsekakor pa ne zanemarjamo tudi razvoja vseh storitev, ki so jih deležni naši dosedanji naročniki. Zato je prav inovativen in sodoben pristop k prehranskim novostim poglaviten in obenem tista težnja, h kateri bomo stremeli v prihodnje.

Prehranske storitve
Dnevno pripravimo preko 40.000 obrokov na več kot 150 lokacijah po vsej Sloveniji. Pripravljamo malice in kosila v podjetjih za prehrano naših gostov na delovnem mestu, v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah ter fakultetah, bolnišnicah in drugih javnih ustanovah. Imamo 50-letne izkušnje iz Slovenije in tujine, s katerimi si pomagamo pri zadovoljevanju želja in potreb naročnikov in gostov.

Menu mobil
Storitev Menu mobil je idealna rešitev za starejše ljudi in vse tiste, ki ne morejo ali nimajo časa pripravljati toplega obroka.
Vsak dan ob istem času dostavimo toplo kosilo na dom, po dogovoru pa ga tudi postrežemo.
Za tovrstne naročnike poleg klasičnih jedi pripravljamo tudi vse vrste diet po želji uporabnikov in zdravniških priporočilih (varovalno dieto, žolčno, želodčno, sladkorno dieto, brezglutensko dieto, poskrbimo pa tudi za vegetarijance).  

Catering
Posebne priložnosti obravnavamo še posebej praznično z domiselno, priljubljeno in vašim željam prilagojeno ponudbo. Ob teh priložnostih vam jedi pripravlja najbolj usposobljeno osebje. Hladne in tople bifeje, bankete, koktejle in druge vrste pogostitev vam pripravimo ob priložnostih, kot so pikniki, novoletne zabave, obletnice, letna srečanja, pogostitve poslovnih partnerjev in druga praznovanja.

Kariera v Sodexu
Smo mednarodno podjetje, ki zaposluje 420.000 sodelavcev v 80 državah po celem svetu. V Sloveniji je zaposlenih že več kot 570 sodelavcev na 150 lokacijah, število zaposlenih pa se veča iz dneva v dan. 
V Sodexu skrbimo za zadovoljstvo in zavzetost naših zaposlenih, ki so eden ključnih dejavnikov uspešnosti podjetja. 

Dijaška prehrana
Zdrava, redna in pravilna prehrana je bistvena in izredno pomembna za razvoj in zdravje slehernega posameznika, še posebej pomembna pa je za otroke in mladostnike. Zdrava prehrana daje energijo za rast in gibanje ter omogoča boljše pogoje za osebnostni razvoj. 

Vir: http://si.sodexo.com/sisi/default.asp

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

 • Čestitke za najboljšo hrano

  ,

  Bravo, zelo dobra hrana, še nikoli nisem okusila boljše in bolj hranljive malice. vsak dan hrepenim po Sodexu. Imate zelo dober kmečki sendvič in skutin namaz in rezino pice, še posebej vreden hvale pa je domači čaj. Ker na žalost nisem več del šolskega sistema, kjer sem se spoznala z vašo odlično hrano, me zanima če nameravate odpreti restavracijo. :) lep pozdrav,
  Review response

  Rate this review:
© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si