Objave

InfoSlovenija
3130
  • Gostinstvo
  • Gostilne
  • BOGATA KULINARIČNA PONUDBA, DNEVNA KOSILA, SLOVENSKE JEDI, GOSTILNA GORJANC, LJUBLJANA
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew51771.jpg

BOGATA KULINARIČNA PONUDBA, DNEVNA KOSILA, SLOVENSKE JEDI, GOSTILNA GORJANC, LJUBLJANA

Tržaška cesta 330, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska
+386(0)1 4231111

Galerija

Predstavitev storitve

Samo nekaj minut iz centra Ljubljane, ob robu gozda in travnikov, vam v Gostilni Gorjanc izjemne gurmanske užitke pričara gostoljubno osebje, prijeten ambient in kulinarične specialitete s tradicijo.

V hitrem utripu vsakdanjega življenja, vas tu za spremembo čaka prostor, kjer se čas ustavi. Objame vas udobje domačnosti in harmonije, ki poboža in zadovolji vse čute po dobrem in slastnem. Mogočna gostilna, lepo ohranjena in obnovljena, že na zunaj kaže svojih častitljivih 200 let. Stara poslopja nekdanjih hlevov pričajo o njeni furmanski genezi, vsi sodobni posegi pa so skrbno načrtovani in v najžlahtnejšem duhu negovanja bogate kulturne dediščine te hiše. Vabljeni na zgodnje ali pozno kosilo, večerjo, na kozarček s prijatelji, košček okusne sladice, poslovno kosilo ali praznovanje v večji, zaključeni družbi. Odprti smo vse dni v tednu, do poznih večernih ur.

Poskrbeli smo tudi za tiste, ki si za obrok težje vzamete več časa. Od ponedeljka do petka za vas pripravljamo bogato ponudbo dnevnih kosil. Informacijo o dnevni ponudbi in drugih ponudbah, lahko vidite vsakodnevno na naših spletnih straneh in facebook strani. Na vašo željo vam jih lahko vsakodnevno posredujemo na vaš elektronski naslov. Za vse infomacije in rezervacije nas lahko pokličite na T: 01 423 11 11.


Lokacija
Gostilna Gorjanc stoji ob semaforiziranemu križišču izvoza Brezovica s primorske avtoceste z velikim parkirnim prostorom. Dostop do nas je enostaven, bodisi, da prihajate z avtom, s kolesom ali mestnim potniškim avtobusom št. 6B.

Vir: http://www.gorjanc.eu

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Tržaška cesta 330, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gostilna
Davčna št.:
66498597
Faks:
+386(0)1 4231111
Delovni čas:
ponedeljek - sobota od 11. do 22. ure nedelje in prazniki od 11. do 17. ure

Socialno Omrežje