Objave

InfoSlovenija
6064
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew22689.jpg

APARTMAJI WELLNESS PRAZNOVANJA POGOSTITVE RAVNE NA KOROŠKEM

Breznica 32, 2391 Prevalje, Koroška

Galerija

Predstavitev storitve

ZGODBA

Herman Hober je svojo zgodbo Hober turizma pričel v gostinstvu. Z dobro hrano in zadovoljnim strankam, predvsem pa zaradi povezanosti z okolico in domačimi ljudmi, pa jo je razširil še na prenočišča z wellness ponudbo. Kvalitetno delo in zadovoljni gosti so še vedno prioriteta, prav tako tudi sodelovanje z lokalnimi dobavitelji in domačini, zato vam lahko ponudimo pečenega odojka posamezno, po naročilu pa vam postrežemo tudi z nadevanim odojkom.

Bistvo je usmerjeno v prilagodljivost gostu kot posamezniku, kjer je zadovoljstvo zagotovljeno,
zato smo usmerjeni k temu, da se vam po predhodnem dogovoru vedno prilagodimo.

Dobri smo v pogostitvi večjih in tako manjših skupin kot so poroke, rojstni dnevi, obletnice matur, srebrne poroke, saj vam naš prostor lahko nudi tudi živo glasbo

TRADICIJA IN LOKACIJA ZA UŽITKARJE

Iz bogate tradicije črpamo našo gostoljubnost, ki je v kombinaciji izjemno lepe okolice, ki jo ponujajo Prevalje in naše vrhunske ponudbe, ki jo nenehno prilagajamo vedno novim zahtevam in trendom v gostinski ponudbi, pravi raj za ljubitelje dobre hrane.

Našo gostilna je vedno pripravljena ustreči še tako posebnim željam. V sodobno opremljenih prostorih sprejmemo 100 gostov.
Poletni sončni vrt, s 60 sedeži, pa prijetno osveži ob pogledu na neokrnjeno naravo.


APARTMAJI IN UDOBNO OPREMLJENE SOBE

V ponudbi novih nočitvenih kapacitet vam nudimo apartmaje in udobno opremljene sobe.

Nahajamo se sredi narave, pa vendar blizu glavnih cest, dostopni v vsakem vremenu in samo 5km od avstrijske meje. Smo v središču Geoparka Karavanke, zato je velika možnost raznih ogledov, pohodništva, kolesarjenja, smučanja, kopanja ali pa samo sprostitve v naših wellness prostorih.

CENA NOČITVE + ZAJTRK ... 30€ na osebo
ZA GOSTE FINSKA SAVNA 2 URI ... 30€ doplačila


WELLNESS

Beseda »wellness« je angleškega izvora in je v osnovi sestavljena iz dveh besed »well-being« in »fitness«, kar v prevodu pomeni »dobro počutje«. Začetki wellnessa so se začeli v ZDA in segajo v 60. leta prejšnjega stoletja, ko je dr. Halbert Dunn pričel z raziskavo o zdravem načinu življenja, njegovem pomenu in vzdrževanju le-tega ter prišel do novega ideala za besedo »zdravje«.

V WELLNESS HOBER VAN NUDIMO:

  • Finsko savno
  • Jacuzzi
  • Penino

Zelo primerno za posamično razvajanje ali pa razvajanje v dvoje.


KO JE LE NAJBOLJŠE DOVOLJ DOBRO

Naša ponudba se prične že pri nabavi, saj izbiramo le najboljše. To pa velja tako za hrano kot za naš izbor vin.

Ponudba hrane obsega: domače slovenske jedi, mednarodna kuhinja, jedi iz divjačine, ribje jedi in morski sadeži, sladkovodne ribe, vegetarijanske jedi, jedi na žaru...

Tako boste postreženi le z najboljšim ne glede na to ali boste naročili nedeljsko kosilo ali jedi po naročilu.


OKOLICA, KI KAR KLIČE PO IZLETIH

Pripovedka o nastanku Prevalj, kjer je bilo nekoč jezero, o treh graščakovih hčerkah Mariji, Barbari in Rozaliji v vseh enačicah in o cerkvah na Prevaljah, Šentanelu, na Brinjevi gori, Uršlji gori, o žal ženah na Volinjaku, o Turkih na Lešah, o povodnem možu in mehkih skalah na Uršlji gori, o Polajnarici in Hvaležnem medvedu, naši najbolj znani koroški pravljici. Vse to za uvod v bogat popis kulturne dediščine občine Prevalje.

Prevalje (411 m n.v.) so razsežno naselje sredi Mežiške doline, kjer se ta najbolj razširi. Ležijo ob glavni cesti Dravograd – Črna na Koroškem. Skozi kraj teče reka Meža, na severni strani ga zapirata Stražišce in Dolga Brda, na jugu Navrški vrh (605m ), Temlov vrh (659) in Riflov vrh (726 m).
1. januarja1999 so Prevalje postale samostojna občina, ki danes šteje 6621 prebivalcev, njena površina pa je 58,6 km2.
Območje današnjih Prevalj je bilo naseljeno že v davni preteklosti. O tem pričajo najdbe: plavutasta bronasta sekira, sledovi halštatskih naselbin, prazgodovinske črepinje, kamnita rimska krsta (sarkofag) iz zacetka 3. stoletja...


Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
GOSTILNA HOBER HERMAN HOBER S.P.
Davčna št.:
39317919
Naslov:
Breznica 32, 2391 Prevalje
Plačilna platforma:
IBAN SI56 6100 0001 8917 384 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Plačilna platforma:
IBAN SI56 3400 0101 7518 530 (Sparkasse d.d.)
Odgovorna oseba:
Mojca Hober
Kontaktna oseba:
Mojca Hober