Brezplačne informacije 080 34 22

GOSTILNA IN MOTEL PRI LEŠNIKU, MARIBOR

Dupleška cesta 49 , Maribor, Podravska +386(0)2 4712322
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Gostilna in motel Pri Lešniku Zdenka Lešnik s.p.
  • Davčna št.:
  • 97423742
  • Faks:
  • +386(0)2 4715038
  • E-mail:
Naj Vas pot popelje do Lešnikovih, kjer že četrta generacija vodi gostilno in motel. Stoletna tradicija znane mariborske gostilne  se uspešno dopolnjuje z modernim motelom, primernim za miren počitek in sprostitev. Ponudba gostilne bo zadovoljila okuse in zahteve manjših in večjih družb, poslovnih in zasebnih srečanj, od porok do romantičnih  večerov v dvoje. 

Gostilna:
Toliko let tradicije in nenehne skrbi za nasmeh naših gostov sta garancija za prihodnje rodove, ki bodo nadaljevali našo bogato tradicijo. Še posebej smo veseli, ko lahko za vas pripravimo poslovna kosila, obletnice, rojstne dneve, poroke, kot tudi posebne romantične večerje v dvoje. Izjemno široka ponudba hrane in vrhunskih vin pa zagotavljata, da bodo ti dogodki nepozabni! 

Motel:
Če potrebujete sobo zase,  za družino ali poslovne partnerje,  ste  dobrodošli v mirnem in sproščenem vzdušju motela Pri Lešniku, kjer lahko izbirate med naslednjimi sobami: 1 apartma,  16 dvoposteljnih sob,  3  štiripostelne sobe,  2 enoposteljni sobi.

Vse sobe so opremljene s kopalnico, na voljo je TV, neomejen dostop do interneta, telefon in sef. Posamezne sobe imajo  manjši balkon. V motelu so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.
 
1 prostorna suita z razgledom na okolje za 2 osebi, ki je primerna za mladoporočence ali pare, ki si želijo romantičnega doživetja. 


Vital Spa:
V skrbno opremljenem ambientu za sproščanje VITAL spa bomo poskrbeli za popolno sprostitev telesa in duha naših gostov. Izbirate lahko med tremi individualnimi Spa suitami, ki so opremljene s sodobnimi savnami - klasična finska savna s solnimi kristali in barvno kromoterapijo, infrardeča in parna kopel - z udobnimi počivališči, whirlpoolom ali vodno masažno kadjo. Za romantično razvajanje ob prijetni glasbi in svečkah v dvoje, posamezno ali s poslovnimi partnerji si lahko privoščite kopel z eteričnimi olji ali sprostitveno masažo terapevta.Več si lahko ogledate na spletnem naslovu:  http://vitalspa.si/.


Za več informacij obiščite našo spletno stran.
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si