Objave

InfoSlovenija
11416
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew5830.jpg

GOSTILNA KORTE, IZOLA

Korte 44, Izola, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Za gostilno KORTE bi lahko rekli, da je prava domača gostilna, kjer lahko uživate v primorskem ambientu, svežem zraku in ob domačih specialitetah.

Čeprav je gostilna KORTE le 4 km oddaljena od Portoroža in še enkrat toliko od Izole, je dobro poznana domačim in tujim gostom po ribjih in mesnih specialitetah v domačem olivnem olju ter domačem vinu.

Gostilna s tradicijo deluje že od leta 1964, pod imenom GOSTILNA "KORTE" pa od leta 1997. Ponudimo vam lahko pestro izbiro domačih istrskih mesnih in ribjih jedi, kakor tudi bogato izbiro lokalnih vin.

Ob prijetnem ambijentu, zavidljivi gostoljubnosti, strokovno usposobljenem kadru vas bo presenetila tudi izredna kvaliteta pripravljenih jedi. Ob vsemu naštetemu skrbimo tudi za blagodejno delovanje zaužite hrane in pijače na vaše zdravje in počutje. Za pripravo večine jedi uporabljamo izključno olivno olje, ki vas bo čakalo tudi na vsaki mizi. Raziskave dokazujejo ugoden vpliv mediteranske hrane na naše zdravje, olivno olje in uživanje rdečih primorskih vin v zmernih količinah izredno ugodno vpliva na zdravje duha in telesa.

Obstajamo zaradi vas, trudimo se za vas. Dolgoletna tradicija je za nami.

Posebno pozornost namenjamo vhodnim surovinam, ki so v večjem delu iz sosednjih vrtov, pri pripravi jedi pa se držimo navad naših prednikov, ki so za pripravo jedi uporabljali domače olivno olje. Z rednimi posodobitvami in dvigom kvalitete postrežbe in priprave jedi bi radi postali kraj, kjer bodo poslovni partnerji tkali medsebojne vezi kakor tudi sklepali uspešne poslovne dogovore. Za sestanke je na voljo tudi ločeni prostor.

V času vikenda želimo postati prijeten kraj za druženje in sproščanje družin kakor tudi za osebna praznovanja. Tudi za malčke primerno poskrbimo, otroški stoli, previjalna miza, darilca za otroke... Tudi za večje organizirane skupine smo idealen ponudnik. Na voljo imamo velik parkirnik prostor za vaša vozila.

V gostinskem poklicu smo od malih nog. Vsa delovna mesta zaseda domač, strokovno usposobljen kader, kar vam zagotavlja zanesljivo kvaliteto gostinskih storitev. Ob slovenskem se bomo z vami pogovorili tudi v italijanskem, nemškem in angleškem jeziku. Jedilni list pa vam bomo ponudili ob naštetih tudi v ruskem jeziku. Nagrajeni smo bili s srebrno žlico po izbiri bralcev časopisov Delo, Slovenske novice in Vikend magazin.

Ponudba:

- priprava jedi po naročilu,

- družine in družinska praznovanja,

- kraj, kjer se sklepajo uspešni poslovni dogovori,

- izhodična točka za kolesarjenje itd.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
GOSTILNA " KORTE ", LILJANA NOVAK, S.P.
Davčna št.:
20550022
Kontaktna oseba:
Marijan Novak