Objave

InfoSlovenija
3124
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew74896.jpg

GOSTILNA NONNA TORCA, LUCIJA

Seča 204, 6320 Lucija, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Pri Noni, v gostilni Nonna Torca,  goste postrežejo v domačem okolju, in se, tako kot znajo samo none, potrudijo od pogrinjka pa do deserta, ob tem pa budno pazijo, da na mizi ni nikoli praznega kozarca.

Da bo šlo vse skupaj lažje dol, vam ponudijo kak odličen sadni ali zeliščni šnopc. Domač, kajpada. Če se vam po obedovanju prav nikamor ne mudi, lahko iz restavracije uživate v razgledu na slovensko obalo in srkate skodelico odlične, primorske kave.

CATERING
Preprosto verjamemo, da zajema vsa vaša pričakovanja ob želji po cateringu. Na lokacijo po vaši izbiri pridemo z mizami in prti, ki jih glede na prostor smiselno in estetsko  razporedimo ter na njih postavimo pogrinjke ter dekoracijo. Seveda nas poleg  hrane spremlja še naše osebje, ki s svojo prijaznostjo in dostopnostjo poskrbi, da boste vi brezskrbno porabili čas za druženje s svojimi gosti.

Če strnemo, ponujamo – celostno storitev.

Lokacije so lahko zelo različne, od običajnih do najmanj pričakovanih. Od gozdne jase do vinograda, od morske obale do tovarniške hale, od družinskega vrta do sejne sobe v vaši pisarni, …

Ne glede na lokacijo se potrudimo, da naše storitve čim bolj odsevajo namene in cilje pogostitve ter upoštevajo njegovo časovno in količinsko obsežnost.

Naši cateringi obsegajo vse od pogostitve v obliki stoječe postrežbe raznih oblik menijev (cocktail party, hladni bife, hladno-topli bife, piknik,) pa do gala večerje.

Vir: http://www.nonna-torca.si/kaj-nudimo

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Poslovna oblika:
PEDALIN, šport in gostinstvo d.o.o.
Davčna št.:
58428399
Delovni čas:
Pon-Tor: 18:00-22:00 Sre: 12:00-15:00 in 18:00-22:00 Čet-Pet: 18:00-22:00 Sob-Ned.: 12:00-22:00
GPS koordinate:
Liminjanska cesta 96, 6320 Portorož

Socialno Omrežje