Brezplačne informacije 080 34 22

GOSTILNA OTO, MARIBOR

Cesta ob lipi 10 , Maribor, Podravska +386(0)2 471 29 28
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • GOSTILNA OTO, VIDA GAJSER, S. P.
  • Davčna št.:
  • 28873939
  • Kontaktna oseba:
  • Oto Štrucl
  • E-mail:
  • Govorimo:
  • Z vami že:

Gostilna deluje že od leta 2009 in je v teh letih delovanja že postala znana kot gostoljubna in urejena gostilna, ki je prijazna do svojih obiskovalcev. Odprta je od torka do petka med 9.00 in 21.00 uro, ob sobotah, nedeljah in praznikih med 9.00 in 19.00 uro, ob ponedeljkih pa je gostilna zaprta.

Gostilna v svoji ponudbi ponuja predvsem tipično slovensko hrano. Vedno boste lahko naročili domače narezke, dnevne malice in kosila, vedno pa boste imeli za naročilo na razpolago govejo ali gobovo juho, rezance, sirova štruklje, goveje in telečje zrezke, postrvi in zrezke po hišnem receptu, telečjo pečenko in rižoto, palačinke in pršut. Poleg tega imajo v svojem menuju na razpolago različne vrste pizz, lignje, lazanje, čevapčiče, testenine, zelenjavo z žara in nekatere ocrvte jedi (ocrt krompir, ocvrt piščanec, ocvrt sir, dunajske zrezke). Solata, ki jo pripravljajo in strežejo, je sočna in sveža in zato lahko tudi okusno pripravljena.

Tudi pri pijači imamo zelo pester izbor pijač. Tako ponujamo različne alkoholne pijače, med katerimi izstopata naša domača vinska kapljica in kvalitetno buteljčno vino. V ponudbi imamo tudi brezalkoholne pijače – tako tople kot tudi različne osvežilne napitke. V gostilni je prostora za 70, na terasi pa še za 25 oseb. Poskrbeli smo tudi za otroke, da se lahko med pogovori njihovih staršev kratkočasijo na igralih, ki so pripravljena zanje. Vstop v gostilno je dovoljen tudi vašim hišnim ljubljenčkom. Pred gostilno imamo svoje parkirišče, kjer imamo pripravljen prostor za 30 vozil.

V gostilni smo veseli najema prostora in naših gostinskih storitev za zaključene družbe. Za rezervacijo prostorov in za naročila gostinskih storitev, pa tudi za vse ostale gostinske storitve se lahko oglasite pri nas na našem naslovu Cesta ob Lipi 10, 2000 Maribor, ali pa nas lahko pokličete na telefonski številki (02) 471 29 28 in (040) 350 347.

Dosegljivi smo tudi na elektronskem naslovu . Vabljeni ste tudi na našo spletno stran www.gostilna.oto.si, kjer najdete osnovne podatke o našem delovanju in različne druge zanimivosti.


Jedilni list

Price list

Speisekarte

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si