Objave

InfoSlovenija
7089
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew13162.jpg

GOSTILNA POD KRVAVCEM, CERKLJE NA GORENJSKEM

Grad 28, 4207, Cerklje na Gorenjskem, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

V gostilni pod Krvavcem smo vedno pazili na svojo ponudbo tako, da našim gostom nikdar hudo ni bilo. Obiščite nas in se predajte užitkom prijetnega ambijenta, dobre hrane, rujne kapljice in pozornih gostiteljev.

Mogoče si želite užitkov smučišča Krvavec, ste potnik letališča Brnik ali obiskovalec Cerkelj, kjer se trud prijaznih ljudi opazi na vsakem koraku, cvetoči vrtovi pročelja hiš, urejena okolica, pogled na Krvavec in okoliške hribe vas ne pustijo ravnodušne.

V tej idili se skriva vasica Grad, kjer najdete gostilno pod Krvavcem.
Verjetno se ti deli prenašajo tudi na gostilno, tu vam v izvirskem ambijentu postrežemo jedi, ki so zveste 50 letni tradiciji in okolju v katerem se nahajate.

Gostinska ponudba
Poleg značilnih slovenskih jedi, vam v potoku nalovimo postrvi, ki so naša kulinarična posebnost, saj vam jih pripravimo na več kot petnajst različnih okusov. Ali pa vas vedno znova premamijo mesne specialitete. Brez skrbi, tudi vas ne bomo spustili lačnih ust domov.

Ko pride čas poroke ali vašega osebnega praznika, nikar ne skrbite, vaši cenjeni povabljenci se bodo dobro počutili ob slavnostnem omizju.

Prenočišča - Novo
Po utrudljivi noči pa lahko prespite in se zbudite spočiti za napore naslednjega dne. Domačnost z vsakdanjim udobjem nudi petim osebam novo opremljeni apartma. Oddaljen samo 4 km od spodnje žičnice Krvavec.

Vir: http://www.podkrvavcem.si

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gostilna pod Krvavcem Marinka Rezar s.p.
Davčna št.:
72169079
Delovni čas:
Ponedeljek: ZAPRTO Torek: ZAPRTO Sreda: 12 - 21 URE Četrtek: 12 - 21 URE Petek: 12 - 21 URE Sobota: 12 - 22 URE Nedelja: 11 - 18 URE
Delovni čas:
Po dogovoru

Socialno Omrežje