Objave

InfoSlovenija
3277
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew4781.jpg

GOSTILNA PUSTOV MLIN, ŠMARTNO PRI LITIJI

Cerovica 19, 1275 Litija, Zasavska

Galerija

Predstavitev storitve

Smo domača gostilna s 39 letno tradicijo. Ravno prava za praznovanja rojstnega dne, praznovanja obletnic, praznovanja abrahama, organizacijo porok, praznovanja birme in praznovanja obhajila. Nudimo vam pestro ponudbo glavnih jedi in domačih sladic, znani pa smo tudi po svežih postrveh, ki jih pripravljamo na različne načine.

Nahajamo se na robu gozda, kjer si lahko oddahnete in prisluhnete zvokom narave. Med tednom vam nudimo malice in jedi po naročilu, v soboto in nedeljo pa vas vabimo na kosilo. Poskrbljeno imamo tudi za otroke, saj razpolagamo z velikim otroškim igriščem. Za tiste, ki se po dobrem kosilu radi še malo sprehodite, pa je neposredno od gostilne na voljo sprehajalna pot po gozdu.

Na voljo imamo dvorano z do 90 sedežev, prostor ob šanku s 30 sedeži ter pokrit letni vrt s 60 sedeži. Zato smo pripravljeni na praznovanja rojstnega dne, praznovanja obletnic, praznovanja abrahama, organizacijo poroke, praznovanja birme in praznovanja obhajila.

Nudimo:

- izvrstno hrano

Nudimo vam pester izbor jedi po naročilu, ob sobotah in nedeljah pripravljamo tudi kosila. Poznani smo po svežih postrveh, ki jih pripravljamo na različne načine. V zimskem času vam nudimo domače koline, za v naprej naročene večje skupine vam tudi prezentiramo pripravo klobas. V času praznikov (Novo leto, Valentinovo, Pust, Martinovo) vam nudimo posebne menuje. Skozi celo leto pečemo domač kruh in ob vikendih domače pecivo.

Po naročilu vam pripravimo domače sladice, torte, mignone, čokoladne praline.

- svečane trenutke

Pripravljamo pogostitve za praznovanja rojstnega dne, praznovanja obletnic, praznovanja abrahama, organizacijo poroke, praznovanja birme in praznovanja obhajila. V primeru večjega števila gostov, vam v letnem času nudimo zabavo pod šotorom. Poleg klasične postrežbe, vam nudimo tudi samopostrežne bifeje.

Pri izbiri hrane in strežbe se vam prilagajamo in skupaj sestavimo ustrezen jedilnik.Obiščite nas!

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gostilna Pustov Mlin Povše Viktor s.p.
Davčna št.:
63761319
Naslov:
Cerovica 19 , Šmartno pri Litiji
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0311 0100 0695 842 (SKB d.d.)
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0311 0100 0872 964 (SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Povše Viktor