Objave

InfoSlovenija
3874
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew3314.jpg

GOSTILNA SLEKOVEC, MALA NEDELJA

Mala Nedelja 22, Mala Nedelja, Pomurska
+386(0)2 5861003

Galerija

Predstavitev storitve

Med griči polnimi vinogradov, lepe narave in okolice, v središču Male Nedelje leži družinska gostilna Slekovec, ki je od termalnega parka BIOTERME Mala Nedelja oddaljena približno kilometer. Z gostinstvom se ukvarjamo že od leta 1975. Slovimo po dobri domači hrani in odličnim domačin vinom. Z vinogradništvom smo pričeli z letom 1978 in od takrat pridelujemo kakovostno belo vino. 

V gostilni in jedilnici sprejmemo do 120 gostov ter na terasi do 40 gostov. Ob predhodnem naročilu sprejmemo tudi zaključene družbe, obletnice, poroke in ostale dogodke.

V našem gostiču imajo od leta 1999 tudi sedež Vinogradniško društvo Mala Nedelja. Društvo vsako leto organizira razna predavanja na temo vin, prireja dan odprtih vrat od kleti do kleti, izvaja izbor lastne vinske kraljice in seveda tudi najbolj znan vinski praznik Martinovanje. Trenutna vinska kraljica je iz domače hiše Jenny Slekovec. 


Od leta 2010 ima pri nas sedež tudi domači motoklub Pűrgaške sekire, ki organizira vsakoletno "žegnanje" motorjev in druga razna srečanja.

Za več informacij obiščite našo spletno stran.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Mala Nedelja 22, Mala Nedelja, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gostilna Slekovec Marija s.p.
Davčna št.:
39816281
Kontaktna oseba:
Marija Slekovec
Faks:
+386(0)2 5861003