Objave

InfoSlovenija
5229
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew39844.jpg

GOSTIŠČE BITENC, TOŠKO ČELO

Toško čelo 1, Ljubljana, Osrednjeslovenska
+

Galerija

Predstavitev storitve

Streljaj proč od Ljubljane, prijetnih 30 - 45 minut s kolesom ali dobra ura hoje vas ločita od izjemnega razgleda, zasluženega počitka na čistem zraku, izvrstne domače hrane in ostalih nujnih sestavin vsakega prijetno preživetega popoldneva ali vikenda.

Gostišče vam ponuja vsak dan svežo slovensko hrano z izvrstnimi domačimi sladicami (kremne rezine, štruklji, gibanice, presne tortice idr.). Lahko vam postrežemo tudi z jedmi, ki so prilagojene vašim posebnim prehranjevalnim potrebam (brezglutenska hrana, hrana brez laktoze). Pred gostilno je na voljo tudi parkirni prostor, pohvalimo pa se lahko z enim najlepših razgledov v Ljubljani, še posebno v večernih urah.

Vabimo vas, da si čez teden privoščite dobro malico, čez vikend pa vas vabimo na prijetno družinsko, nedeljsko, kosilo. Ob predhodnem naročilu pa sprejemamo tudi zaključene družbe.

Gostila Pri Bitencu je odlična lokacija za kolesarje in pohodnike ter tudi vse tiste, ki si radi privoščite kvalitetno druženje v naravi ob dobri hrani, hkrati pa uživate v panorami, ki sega vse od Gorjancev na jugu do Snežnika na jugovzhodu.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Toško čelo 1, Ljubljana, Osrednjeslovenska
+

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Lora 1a gostinstvo in trgovina d.o.o.
Davčna št.:
88490866
Kontaktna oseba:
Boštjan